תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
תראו הורדתי ויסטה צרבתי את הקובץ ISO דרך ה NERO 7 בדקתי שהויסטה פועלת ופעל אז עשיתי ריסט בשביל לפרמט תמחשב ולהשתדדרג לויסטה אז זה לא מזהה את הויסטה אבל שאני מכניס דיסק של Windows Xp אז זה מזהה אבל בWINDOWS עצמו אחריי שהמחשב עולה אז זה מזהה את הויסטה איך זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום: אז ככה: נתקלתי בימים האחרונים בתקלה שלאחר כעשר עד עשרים דקות כמו שציינתי פתאום המחשב מתחיל לעשות בלאגן- סרגל ההתחל נעלם, חלקים בשולחן העבודה נעלמים ולאחר ביצוע ריסט זה מסתדר ושוב אחרי עשר עד עשרים דקות זה חוזר. ביצעתי בדיקת וירוסים וזה לא מצא שום דבר... באמצע כתיבת הודעה זו עלו לי כמה פיתרונות ואני צריך שתגידו לי אם הם נכונים ומה חוץ מהם כדאי לעשות: 1. לעשות ריפר- ושכחתי איך עושים את זה אז בבקשה שמישהו יזכיר (זאת אומרת לא זוכר מה לוחצים בדיסק ההפעלה- כשעושים איתו בוט) 2. לעלות safe mode ואז לעשותבדיקת וירוסים. אז אני צריך מכם עוד רעיונות או תוכנות וכלי עזר שאוכל להיעזר בהם. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה להעביר שירים לנגן הוא נותן הודעת שגיאה שלא מוצא את הקובץ והתיקיה של הנגן נסגרת ונפתחת מחדש..ואז אני מסתכל וזה העתיק את השיר אבל באמצע השיר שומעים שירים אחרים שהיו לי פעם בנגן : עריכה: נראה לי זה בעיה בחריץ USB 2, שיושב לא טוב
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בזמן האחרון האימיול לא מתחבר לי, זה לא רק אצלי אלא גם עם החברה. מה הסיבה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ומה שמוזר כאן שהקובץ שמופיע בתמונה לא קיים על המחשב בכלל וגם בגוגל אין זכר לגבי קובץ בשם הזה מה מקור הבעיה ? למישהו יש רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו - כאשר הפעלתי את המחשב אני שם לב שהמאוורים מתחילים להסתובב ומייד מפסיקים, מאוורר של כרטיס מסך עובד, כונן דיסקים עובד, כונן קשיח עובד והמערכת לא עולה ומקבל מסך שחור בדקתי את החיבור של ATX שיוצא מהספק וגיליתי האחד החוטים חסרים - החוט מתחבר לכניסה של -5V בלוח אם. האם זוהי הבעיה ? או שאני מפסס משהו אחר ? המפרט: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 2.1Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt Gigabyte GA-M56S-S3 nForce 560 AM2 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black BFG NVIDIA GeForce 8600 GT OC2 256MB PCIe with The…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: "primary master drive fails", אתמול המחשב עבד רגיל והיה בסדר גמור, היום אחרי שבאתי להחליף לו את ההארדיסק הוא רשם לי את זה. אין לי מושג איפה הבעיה. מי שמבין מתבקש לעזור. אגב המחשב הו פנטים 4 2400MHZ, וניסיתי להפעיל אותו עם 3 הארדיסקים שונים ושוב הוא רושם את זה. דבר נוסף ניסיתי לשנות לו בהגדרות כל פעם את ה-primary master פעם שזה יהיה הארדיסק, פעם דיסקט, פעם לכונן דיסקים (עם ה-windows) ולא עזר כלום. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בפורמט MPG ואני לא שומע סאונד. יש לי את KLITE CODEC מותקן... מה יכולה להיות הבעיה? בכל שאר הסרטים אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לאחר מסך כחול בXP SP2 המערכת לא עלתה יותר, ולאחר מספר אתחולים שהסתיימו במסך כחול אחרי מסך הטעינה הוא התחיל לעלות, אבל הודיע לי שאינו יכול לטעון את פרופיל המשתמש שלי (לא היה מוכן גם לעלות למצב בטוח). כיצד אפשר לבדוק כי הדיסק הקשיח תקין (מדובר בדיסק חדש בגיל שבוע) ואני חושש שמדובר בסקטורים פגומים. כיצד בודקים ועם אילו כלים? עריכה: ביצעתי סריקה של הדיסק הקשיח עם הכלי של SEAGATE, מדובר בדיסק 250GB 16MB SATA2 של כמובן סיגייט, וזה מצא 10 שגיאות ואמר שהן סקטורים פגומים, ואז התוכנה שאלה: האם לתקן את אותם? לחצתי אישור והתוכנה ביצעה איזשהו תהליך והודיעה שהסתיים בהצלחה. האם זה אומר שבאמת אין יותר סקטורים פגומים בדיסק? הרי סקטורים פגומים זה בעעית חומרה לא? מדובר בדיסק בן כשבוע. (באחר…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין xp אבל מתי שזה מגיע למסך הכחול (שמראה כמה שניות נותרו) זה נעצר כל הזמן על 34 דקות ונתקע..... ניסיתי כבר איזה שלוש פעמים וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי לפטופ של Lenovo\IBM מדגם R61i עם מערכת הפעלה XP. פירמטתי והתקנתי Vista Ultimate 64bit. הבעיה שלי קיימת בשתי מערכות ההפעלה. לדגם של הנייד הזה אין יציאת S-VID אלא רק יציאת (VGA (DE-15 ולכן בשביל לחבר לטלוויזיה (שאין לה כזה חיבור) אני משתמש במתאם. את השלב הראשון של להצליח לראות משהו בטלוויזיה עברתי גם אחרי צרות רבות (כל מיני תופעות מוזרות, הייתי צריך לעשות ריסט מלא אחרי שחיברתי וכו'). עכשיו כשאני רואה משהו בטלוויזיה זה מזכיר מצב שבו השידור ב-NTSC למקלט PAL או להיפך (קישקושים בשחור לבן למרות שאפשר לראות את העכבר זז). ניסיתי גם במספר טלוויזיות שונות (לפחות אחת שעובדת בכל שיטה). חשוב לי לציין שהיציאה עובדת מעולה כשמחברים אותה לצג אמיתי בחיבור VGA, וגם …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
המחשב עובר Coldboot מתי שבא לו, רוב הפעמים הוא פשוט נדלק וזהו, אפילו לא מגיע לקטע של ה"ביפ", הוא גם מסרב לעשות Restart. אחרי ניתוק המחשב מהחשמל, פריקת המתח מהמערכת והחזרה לחשמל הוא מסכים לעלות, אבל לא פרקטי לעשות את זה כל פעם. biostart p4m800pro-m7 p4 2.8 512 ddr2
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התקנתי את משחק המחשב האדיר jedi knight : jedi academy . בזמן שאני משחק באפשרות המולטיפליר של המשחק המחשב ניתקע ונדלק מחדש(אני משחק 15 שעה בערךך והמחשב עושה ריסטרט-ככה תמיד) כשהwindos נידלק מיחדש הוא כותב לי serius prablom in windows או משהו כזה... יש לי את הבעיה הזאתי רק ב jadi knight ולא במשחקים האחרי שלי כגון:cs, call of duty ... יש לי מחשב amd 2200 radeon 9800 pro 1giga mermory soundblaster live 24 40 giga hrad disk **הכרטיס מסך מעודכן לדריוור האחרון של catalist ... אנשים תעזרו לי בבקשה ! איך ליפתור תבעיה? בתודה ילד מפגר 44 :s05:
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי hard drive: wd sata 8mb 120gb ושהתקנתי את הווינדוס הגדרתי כמו שצריך שזה יהיה SATA אבל בתוכנה EVEREST Home Edition (התוכנה שנותנת פרטים על המחשב) כתוב שההארד דיסק מכוון על IDE. (ראו תמונה). מה צריך לעשות כדי לשנות זאת ל SATA או שאולי זה כבר מוגדר טוב ? הוכחה :
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
דחוף, דחוף, כנו בקשה אחים שלי, יאללה באלוקים !!! האמת זו לא כזו בעיה דחופה (למרות שאני אשמח לפתור אותה במהרה) ולמעשה כבר הזכרתי אותה בפוסט אחר. אבל החלטתי לנסות ולראות אם אולי למישהו יש פתרון להציע לי. העניין הוא כזה: אני משתמש בכרטיס מסך GeForce4-MX440 של MSI. במשך זמן ארוך (שנה וחצי - שנתיים) השתמשתי ביציאת ה TV-out בלי שום תקלות מיוחדות. לפני חודש בערך, הדלקתי את הטלוויזיה, העברתי ל-AV ולהפתעתי לא קבלתי שום תגובה מהמסך. הטלוויזה עובדת מצויין עם מכשירים אחרים באותה הכניסה (DVD וכו') יש לציין. ניסיתי להסיר את הדרייברים, להתקין מחדש, להחליף את הכבל המחבר בין הכרטיס לטלוויזיה. אך ללא הצלחה. מלבד הבעיה הזו הכרטיס עדיין מתפקד כרגיל (לא מזהיר, בכל זאת כרטיס value מ…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-