עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התקלה הקודמת שלא היתה לי תצוגת מסך.בעיה זו נפתרה ע"י הסרת 2 סטיקים של זכרונות (נותרו 2) עם הפעלת המחשב שדיסק XP בכונן קיבלתי הודעת שגיאה Error:"BOOTMGR is missing הודעה זאת קיבלתי פעם אחת בלבד כל נסיונותי עם דיסקים מקוריים של XP+VISTA עלו בתוהו הכונן הקשיח מזוהה בביוס וכונן התקליטורים חדש ותקין הבוט הראשוני בביוס הוא כמובן לכונן התקליטורים הכונן קשיח לאחר פירמוט מה עושים גם דיסק טכנאים אנו עולה אני מקבל מסך אשר בצידו השמאלי קו מהבהב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Shiker,

אהלן חברים יש לי בעייה, לפחות כל יום או יומיים יש לי מסך שחור זה לא משנה אם זה במשחק או באמצע עבודה מהבית פתאום מסך שחור אין צילילים אין כלום שום דבר לא עוזר מלבד ריסטארט אין לי שום כיוון היה לי בעייה עם הכ. מסך אז החלפתי ונתנו לי חלופי לא טוב אז קניתי חדש! המסך שלי חדש ועובד מעולה T240 של סמסונג! יש לי גם קשיח חיצוני של MAXTOR..יכול להיות הבעיה ? איך אני מגלה מה הבעיה שלי ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by ^ThiZz,

לא ידעתי עם לפתוח את האשכול פה או ב"ציוד הקפי", תעבירו בבקשה אם טעיתי. בכל מקרה, לאבא שלי יש מכשיר HP'>http://www.mobile-review.com/pda/review/image/hp/ipaq114/hp-ipaq-210-214.jpg"]HP IPAQ 214. הוא קיבל דיסק להתקנת המכשיר על המחשב שלו על מנת לעשות סינכרוניזציה בין המכשיר למחשב. ההתקנה תמיד מגיעה לשלב בו היא מנסה להתקין את התוסף ActiveSync 4.5 ואז מתקבל הודעת שגיאה: "2356'>http://www.google.co.il/search?q=2356+ActiveSync.cab&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US%3a%6ffficial&client=firefox-a"]2356 ActiveSync.cab". חיפשנו ברשת ומצאנו הרבה אנשים שניתקלו בבעיה. ניסינו הרבה פתרונות שניתנו להם, ביניהם: -להוריד מאתר אחר את התוסף -למחוק ולהתקין -ל…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. אהלן יש לי בעיה מוזרה באתחול המחשב: החומרה עם לוח 945 של אינטל ומעבד 820D זיכרון 4GB מע הפעלה XP ושרת 2003 X64-אתחול כפול. הצרה היא שמערכת ההפעלה עולה רק אם אני מחליט על אתחול. ברגע שאני מכבה את המחשב המחשב תקוע ולא עולה.התפריט ב BOOT נשאר תקוע ולא מגיב. איך אני פותר את הבעיה? מכניס CD BOOT או לחילופין משחזר את אחת ממערכות ההפעלה ע"י GHOST. ה BIOS מעודכן,הג'מפר בלוח מאופס,את הסוללה הוצאתי והכנסתי,כרטיס מסך הוחלף PCI EX בקיצור מחשב מתוחזק. תודה!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by nadav_83,

יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by tootsolutions,

שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by 3pac,

היה לי מסך כחול בWIN7 . עשיתי את מה שכתוב במדריך שפורסם כאן (הורדתי סמלים של WIN7BATE) וWinDbg כותב לי : Unable to load image \SystemRoot\system32\ntkrnlpa.exe מה זה אומר ? הנה הקובץ שנמצא בתיקיה MiniDump http://rapidshare.com/files/229520258/MiniDump.rar.html מישהו בבקשה יכול לבדוק את הdump ולראות מה גורם לבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 5.05.2009 בשעה 21:09:06 מישהו?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by hushu,

שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by lully321,

:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. שלום אז הבעיה שלי היא כזאת קניתי הארד דיסק חדש של 500GB של WD, באתי להוסיף אותו למחשב, חיברתי ושמתי לב ש המחשב לא מזהה אותו עוד בשלב ה BIOS, שיחקתי קצת בין החיבורים של ה SATA בכדי לראות שזה לא בעיה של חיבור וחיש מהר המחשב כבר לא מזהה את ההארד דיסק הישן שלי, אלא רק את הכונן DVD שלי. - ניתקתי את כל ההארדיסקים והשארתי רק את הכונן, ניסיתי לשים דיסק התקנה של windows אבל ברגע שהוא מנסה לטעון הוא מראה לי אותו ERROR. - ניתקתי את כל הסטיקים של הזיכרון והשארתי רק אחד - אותה ERROR. - החלפתי לסטיק אחר - אותו בעיה, כלומר זה לא הזיכרון. - החלפתי כרטיסי מסך לאחד ישן שיש ברשותי ועדיין אותו ה ERROR. - כעת אני חושד בעיקר בספק המצ'וקמק שלי, הוא ג'נרי וסוחב את המערכת שלי כבר 3.5 שנים בכבוד …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. יש לי את המסך הכחול וזה רושם לי משהו שגיאה בזיכרון ואין לי מושג מה עושים כדי ליפתור את זה יש לי 2 כרטיסים של 2 ג'יגה זיכרון אז לא יכול להיות שיש לי בעיות זיכרון כי אני לא פותח מלא דברים בו זמנית

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by shahar900,

המחשב נתקע לי במשחקים ובסרטים הוא עושה קול של תקליט שרוט ואז הוא מאתחל את עצמו. מאיפה הבעיה יכולה להגיע. שמתי לוחות קירור על הram שמתי משחה תרמית על המעבד ניקיתי אבק התוצאה ב3dmark03 היא 5130 אני לא יודע מאיפה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. שלום לכולם ביצעתי low level format ( בעזרת הכלי הזה: http://hddguru.com/content/en/software/2006.04.12-HDD-Low-Level-Format-Tool/) והיה לי קצר בבית בזמן התהליך, וכעת ההארד דיסק לא מזוהה בשום מחשב ובשום חיבור. האם זה אבוד? או שיש פתרון?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???

• 0 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים