תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים ישנים ואתמול החלפתי בין הלוחות (פלוס המעבד) בין המחשבים... היו כמה בעיות אבל בסופו של דבר הכונן קשיח, לוח א, מעבד, כרטיס מסך ובעצם הכל חוץ מהמארז נשארו ביחד... לא יודע למה.. אבל עכשיו אין לי סאונד במחשב... זו לא בעייה של דרייבר כי הסרתי והתקנתי דרייבר מתאים, וזו לא בעיה של קודקים כי לא נגעתי בהם.. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 כרטיס קול מובנה תודה רבה על העזרה... זה ממש מתסכל עריכה: ניסיתי גם לפרמט וגם זה לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב שאינו עולה.. כלומר, עולה מסך ראשון של ה BIOS עם לוגו של Compaq ואחריו שתי שניות נעלמת התמונה ואין כל תמונה אחרת. הכנסתי יCD התקנה של חלונות(למעשה ניסיתי שלוש פעמים עם שלושה דיסקים שונים), נשאלת האשלה האם להעלות מה CD, אני לוחץ על כפתור ושוב אין שום תגובה מנקודה זו. הכנסתי Live CD של אובונטו והמחשב מתפקד ומציג. מה אתם מציעים לעשות (בהתחשב שהבעלים מעוניין במערת של חלונות...)? החומרה: Compaq Presario NX1500 (AMD semparon, 1GB RAM, 80GB Deskstar hard drive. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי היום בבילון 7 ושבאתי להתקין אותו העכבר התחיל לסמן ליידו את השעון חול כל הזמן כשהוא מהבהב ז"א לייד הסמן יש לי שעון חול מהבהב כל הזמן בערך פעמיים בשניה וראיתי במנהל המשימות משימה בשם START שאף פעם לא הייתה אצלי http://www.siz.co.il/my.php?i=qmjnnjz5zeiz.bmp איך אני מסדר את זה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, עכשיו התקנתי את הדריברים של REALTEK ומשום מה כשאני מגדיר לו 5.1 הוא רוצה 2 רמקולים צדדיים ולא אחוריים. כשאני מגדיר לו 7.1 הוא מסכים לקבל רמקולים אחוריים + צדדיים כאשר אני יכול להוריד את ה V מהצדדיים וככה להשאר רק עם 2 אחוריים. יש לי CREATIVE INSPIRE 5.1 עם 4 רמקולים וסאב. כיצד הכי כדאי לי להגדיר את הרמקולים שם? בתור צדדיים או אחוריים? בנוסף מישהו יודע איך אני מפעיל את ה DOLBY בלוח הזה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 14:43:06 O.K עכשיו זאת הפכה להיות בעיית תוכנה.כיצד ניתן להעביר את האשכול?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את הכרטיס טלויזיה tv2000xp expert והוא עובד על vista 64 SP1 עם התוכנה PVR2 עד לא מזמן עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעה "Fails to build graph" ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש ולא עזר.. וגם לא נראה שהוא מוצא ערוצים כי שאני עושה סריקה הוא לא מחפש בכלל... יכול להיות שהכרטיס התקלקל סתם ככה? ד"א הוא אצלי כ 3 שנים תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי htpc חדש עם לוח GA-73PVM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2691 עכשיו אני מעביר בביוס למצב AHCI ושם בBOOT את ה-CD ראשון, אבל זה עושה לי בוט ישר לדיסק השיח ולא לדיסק. כשאני במצב IDE רגיל בלי AHCI אז זה כן עושה בוט לCD, אז התקנתי ככה ואז התקנתי את הדרייור AHCI של Nvidia ידנית במערכת הפעלי כי זה לא מתקין אוטומטי ואז שאני מפעיל מחדש ומעביר ל AHCI הWINDOWS לא עולה וניתקע מה אפשר לעשות כדי לעבוד במצב AHCI כמו שצריך? ולמה שאני מפעיל AHCI הביוס לא פונה לCD בבוט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב חדש: Q9550 4G HD4850 OC ADITION GPU CLOCK-690 MEMORY CLOCK-1003 TEMP-43~ הכרטיס הוא גירסה מומהרת של Club3d HIPER 530 VISTA 64 מדי פעם בצורה שרירותית המסך מהבהב לשחור אני מקבל הודעה בשורת המשימות: display driver stopped responding and has successfully recovered או שמקבל מסך כחול וספירה לאיתחול. שוב פעם אדגיש - התקלה מתרחשת ללא חוקיות כלשהי בזמן פעולות פשוטות ולא כאשר הכרטיס או המחשב בכלל מבצע פעולה הדורשת מאמץ. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלומלום יש לי מחשב עם שני קוננים קשיחים: אחד עם ווינדוס והשני עם מידע (תמונות) יום בהיר אחד ווינדוס הפסיק להעלות, התקנתי מחדש ווינדוס אבל הקונן השני עם כל המידע כבר לא מזוהה ע"י הביוס. הקונן הוא מסוג Seagate 500GB Sata האם יכול להיות שאני לא מחבר אותו כמו שצריך? כי הוא עבד לפני שהתקנתי מחדש ווינדוס ולפני שהתקנתי עשיתי כל מיני משחקים עם המיקום של הקוננים ואני עכשיו לא בטוח שהוא במקום הנכון. האם יש הגדרה מיוחדת בביוס שצריך לעשות עבור קוננים בגודל 500 GB? החלפתי את הקבלים בין הקוננים כדי לוודא שזה לא הקבל. יש לי 4 חיבורים ל-Sata על לוח האם ניסיתי לחבר את הקונן הארור על כל אחד מהם, אך ללא הועיל. כאשר אני עובר בביוס על כל חיבור של Sata ועושה Detect הוא חוזר כמעט מייד עם תשובה …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הישן שלי (פנטיום 4 2.6 על לוח IS7-E של ABIT) החליט פתאום שלא בא לו להידלק. היו לי איתו בעיות גם לפני כן אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיב. הבעיה היא כזאת: שכל המחשב מחובר אני מדליק והנורה של ה HD נדלקת ישר ובאופן קבוע. המסך לא נידלק אין פוסט ונראה גם שההארד דיסק והכונן דיסקים גם לא מגיבים. שאני מנתק את הכבל IDE מהכונן דיסקים ומהארד דיסק, הכוננים נדלקים וכך גם ההארד דיסק עושה "רעש" של נידלק פתאום. מזה יכול להיות והאם אפשר לסדר או שהמחשב ז"ל? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בבעיה ויודע למה רק בחיבור האנלוגי ניתן לראות במסך, לכ.מסך שלי יש רק חיבורים דיגיטליים (שמתי מתאם מדיגיטלי לאנלוגי) תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני בדיוק אחרי פרמוט של המחשב אחרי בעיה שנוצרה כנראה ע"י תולעת.. החלטתי שבגלל שלא חסר לי מקום במחשב, אני אגבה להבא את כל המערכת ע"י יציאת אימג' של הדיסק או בכל צורה אחרת שמאפשר שחזור מהיר של כל המידע והמערכת לדיסק. מה שאני צריך זה שתגידו לי מה התוכנה והשיטה המומלצת שמאפשר לשחזר לאחור הכי בקלות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-