תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי עובד עם 2 HD אחד SATA שעליו יש את מערכת ההפעלה ואחד IDE של DATA. הוצאתי את הלוח אם-מעבד-זכרון-כרטיס מסך וחיברתי למחשב של חבר, שהיה לו HD אחד ATA עם מערכת הפעלה עליו. המחשב כל הזמן קרס שניה אחרי שראו את המסך של ווינדוס מתחיל לטעון... הביוס זיהה את הHD וההגדרות היו נכונות. בסוף שמנו HD ישן של 10GB שעליו יש מערכת הפעלה ואת הHD והכל היה בסדר... כשהחזרתי את החלקים שלי למחשב שלי עם 2 הHD שלי... שוב אותה בעיה כמעט... עכשיו המחשב נתקע כשהוא מחפש BOOT דרך הHD, וכותב או error loading operating system, או disk boot failure. הפעם אין לי HD נוסף ואני בכלל לא רוצה לחבר עוד אחד... רק שזה יעבוד כמו מקודם SATA עם ווינדוס וATA של DATA. בבקשה תעזרו לי מהר אני תקוע פה בלי המחשב הרא…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התייאשתי מהמשחק הזה !!!!!! עשיתי כל דבר שהמליצו בפורומים לעדכן דרייברים ,להוריד רזולוציה ,להוריד תוכניות ברקע,עידכנתי את הNOD32 ועוד כמה דברים ששכחתי כבר . יש לי P4 3.00GHZ 7600GT AGP זיכרון 1024 הכל רץ !!באמת!! .CRBON FEAR. BF2 .SERIOS SAM הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ובלי בעיה. אני ניגש לCOH הוא עולה מהר וטוב אבל אחרי כמה דק' משחק המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול. :kopfpatsch:
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה מחשב יחסית חדש לכן אני לא יודע מאיפה יכולות לבוא התקלות האלו.. 1.מדיי פעם כאילו הכרטיס קול נדפק, ושומעים ליכלוכים ברמקולים "פטפטפפטטטט פפפ" ממש כמו ברדיו שמשובשת תחנה, הבעיה שזה לא רק ברמקולים אלא גם באוזניות וכו, עשיתי שחזור מערכת לכמה ימים לפני זה וזה הסתדר וחזר לאחר כמה זמן, מה יכולה להיות הבעיה בידיוק..? 2.לפעמים שאני משאיר את המחשב על הורדות בלילה, אני בא בבוקר ורואה את המחשב כאילו עכשיו הדליקו אותו עם המסנג'ר פתוח וכאלו חח... ואני לא מבין מה יכול לגרום למחשב לעשות ריסט שכמעט ולא פתוחות עליו תוכנות במלא,איך אני יכול לדעת מה הסיבה לזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להסביר לי צעד אחרי צעד איך לנקות את הקירור של ה7600GT? זה הקירור של הכרטיס מסך שלי http://www.gainward.de/webshop/images/products_5234197.jpg איך אפשר לנקות אותו בעזרת כלים פשוטים? כי אין לי שום דבר מתקדם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: CMOS SETTINGS WORNG CMOS MEMORY SIZE WORNG PRESS F1 TO RUN SET UP PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VELUES AND CONTINUE גרסת הביוס AMI ניסיתי F2 וזה לא פתר את הבעיה המחשב לא עולה לפני כחודש הגדלתי את הזכרון וגם הגדלתי את הזיכרון הווירטואלי בהתאם. למישהו יש רעיון לפיתרון בתודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק... אני בטוח שזה בגלל כמה כבלים שיצאו מהמקום עקב הזזת המחשב... מכיוון שאתמול בלילה הוא עבד מצויין! העניין הוא שאני לא יודע באיזה סדר להחזיר אותם וגם אם כן אני חושב שאחד מהם נשבר (כבל או עמוד ברזל בלוח אם) מדובר בפנטיום 4 ולוח אם P4VXASD2 4 הכבלים שיצאו מהמקום: POWER SW,POWER LED,RESET SW.H.D.D LED http://img407.imageshack.us/img407/4743/error002ma5.jpg החשח כי הכבל הספציפי נשבר: http://img407.imageshack.us/img407/4727/error003os9.jpg מדובר בעמודות שמימין לבטריה מעל הטבלה: http://img260.imageshack.us/img260/5259/error004iv4.jpg תמונה יותר טובה (הפלאש בדיוק על זה): http://img260.imageshack.us/img260/6299/error005ij7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/20…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תראו , ניסיתי לשחזר קבצים שהיו לי במחשב ונמחקו בעזרת התוכנה Recover My Files , אוקיי , עכשיו אני בא להתחבר לאיסיקיו , לא הולך...טוב ניסיתי לעשות ריסטרט , גם לא הלך , אמרתי ננסה לעשות שחזור מערכת...השחזור מערכת לא עזר כי לא הייתה לי גם נקודת שחזור (שכחתי לעשות). עכשיו אני מחובר לאינטרנט והכל , אני בא להכנס למסנג'ר - שגיאה , בא להכנס לאיסיקיו - לא מגיב בכלל. ניסיתי להסיר את האיסיקיו - ההסרה לא מגיבה. ד"א , מחקתי מהתיקיה הזאת: התחל-->הפעלה-->%TEMP% את כל הקבצים שהיו שם... יכול להיות שזה בגלל זה? חסר לי איזה קובץ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני תמיד אוהב לצפות בסרטונים באתר הזה www.youtube.com לפני יומיים פרמטתי את המחשב עכשיו כשאני רואה כול סרטון שקשור לFLASH אני לא שומע כלום וכשאני רואה סרטים במחשב בMEDIA PLAYER יש סאונד והכל זה דיי מעצבן כי רוב הסרטונים שיש באינטרנט הם אל FLASH ניסיתי להחליף דפדפן אבל עדיין הבעיה קיימת http://img206.imageshack.us/my.php?image=1hq7.jpg כשאני בוחר Macromedia Flash Player אין סאונד בסרטון וכשאני בוחר Windows Media Video יש סאונד למישהו יש מוסג מה הבעיה? :\ זה הכרטיס קול שלי עם זה משנה Sis 7012 Audio Device
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
EVEREST מראה 10 -12 מעלות יותר ממה שמופיע בביוס כולם מדברים על זה שEVEREST מדוייק אבל אצלי אפילו לא קרוב מוזר לא?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גשלתי באינטרנט ולפתע המחשב עשה ריסט ולא נתן לי להעלות את הווינדוס, זה רשם שחסר קובץ SYSTEM32\DRIVERS\PCI משהו, או שהוא פגום. זה אמר לי להכניס את הדיסק של הווינדוס (XP) ולעשות REPAIR, אך שאני שם תדיסק, למטה שרשום בהתקנה של הווינדוס כל מיני דברים הוא נתקע אחרי כמה שניות ולא קורה כלום המחשב לא עולה גם בסייף מוד וכל אלה מה לעשות!?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך geforce 5600XT וכל משחק שאני מנסה לשחק בו מראה מסך שחור אבל יש סאונד שלו... לפני שפירמטתי זה היה מופיע לי בטלויזיה והייתי משחק עם המסך של הטלויזיה עכשיו גם זה לא עובד.... עזרה מישהו????
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי את המחשב החדש שלי ככה לפני חודש- (בחתימה) ויש לי בעיה שהתעלמתי ממנה כל הזמן (מהזמן שקניתי ממש מההתחלה אפילו שלא התקנתי שום דבר) והגיע הזמן שאנסה לפתור אותה בעזרתכם... הבעיה היא בתוכנות - שאני פותח תוכנה לוקח לה זמן להפתח... כמו MEDIA PLAYER או CPU-Z WINRAR כל תוכנה... גם שאני לוחץ על איקון למשל "המחשב שלי" בלחצן השמאלי לוקח לתפריט זמן להפתח... או שאני לוחץ במקלדת על המקשה DELETE לוקח למחשב זמן לשלוח לי את ההודעה אם אני באמת מעוניין למחק קובץ זה... שאני אומר לוקח זמן לתוכנה להפתח אני מתכוון לסביבות בין 10-15שניות... שאמורות להפתח אחרי 2 שניות או 5 (לא יודע) חשוב לציין שכל פעולה כזאת (שאני פותח תוכנה ולוקח זמן לתוכנה להפתח) בפעם השניה הרצופה שאני מבצע אותה היא נפתחת…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק או לפעמיים סתם זה עוצר לי הכל והליזר של העכבר מתחבה וזהו(העכבר -USB)...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כונני התקליטורים שלי לפתע נעלמים מהאקספלורר ולא ניתן להגיע אליהם. הכונן עצמו נפתח ומקבל דיסק אבל לא מגיב . מה יכולה להיות הסיבה? p4 2.4 sp2 כונן hp rw וכונן ישן של קריאטיב .
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ישנה בעיה באחת מהתכונות של התוכנה TVTOOL v9.7 אני מנסה להפעיל את התכונה Extension mode ליותר מידע היכנסו ללינק הבא: http://tvtool.info/manual95/content/english/tab_nview.htm#1 כל שאוכל למשל לראות הטלווזיה סרט ובמסך המחשב לגלוש באינטרנט כך שלא יהיה הפרעה בין המסכים מדוע תכונה זו אינה עובדת? :? הכרטיס שברשותי הוא GF4 MX 440 ועל פי התוכנה לא צריכה להיות בעיה עם כרטיס זה... ושאלה חשובה האם יש תוכנות אחרות שיאפשרו את המצב שהזכרתי מעלה?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-