עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by poopan,

קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by reformy,

הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by okarmi,

שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by alonezer,

שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by wrecker,

חבר שלי יש זכרון 1GBX2 800MHZ , לוח אם של ג'יגבייט אני לא זוכר את הדגם אבל מהיקרים ולא הפשוטים SLI 16X שנקנה לפני שנה וחצי.. מעבד 5600 של AMD הוא קנה עוד זוג זכרונות של 2GB כל אחד גם 800MHZ אבל ברגע שהוא מחבר זה מזוהה כ 667 MHZ ולא כ 800MHZ כשהוא מחבר את ה2GBX2 זה מזהה 800MHZ .. רק שהוא מחבר את ה1X1 וה 2X2 זה פתאום 667MHZ.. הוא משתמש בווינדוס ויסטה 64 ככה שאין בעיה בזיהוי של 6GB.... מה יכולה להיות הבעיה? יש לו ספק חזק ואיכותי ככה שאין בעיה של חשמל, תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by orenmj23,

שלום רב, אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. בכל מקרה יש לי נגן של SONY NW-HD3 ואתמול ניסיתי להשתמש בתוכנה שמעבירה שירים מהמכשיר בחזרה אל המחשב בשם GYM, לאחר זמן מסוים התוכנה נתקעה וכעת המכשיר לא עובד ותוכנת הסוניקסטייג עצמה לא עובדת. יש לי אפשרות לעשות אתחול או מחיקה אבל אני רואה שהמידע עצמו קיים על הדיסק (18 ג'יגה), השאלה אם המכשיר נהרס או המידע עליו ואם כן מה עושים? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by wow,

יש לי ערכה שמחברים אותה להארד דיסק פנימי ככה שאפשר לחבר אותה מבלי להכניס את ההארד דיסק לתוך המחשב. מההארד דיסק יש כבל מתח לחשמל ומתאם IDE או SATA שמתחבר למחשב ב-USB. אני מחבר את ההארד דיסק ואח"כ הולך ל-MANAGE ורואה את המסך הבא וכשאני מנסה לעשות INITIALIZE אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת DEVICE .NOT REA,אגב ההארד דיסק לא מזוהה בביוס (ויש לי יותר מאחד שלא מזוהה ככה שהוא לא תקול). http://img187.imageshack.us/my.php?image=33504929vz9.jpg

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום רב, השבוע קניתי מחשב לפי המפרט המומלץ למחשב קולנוע ביתי ב1500 ש"ח עם שינויים קלים (אני מפרט את הרכיבים הרלוונטיים) Amd Athlon64X2 (AM2 5050E) לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 מארז HTPC - EZcool T-280D Piano Black/Silver 400W HTPC Case היום קיבלתי את המחשב, וכשבאתי להתקין את מערכת ההפעלה, שמתי לב שישנה רק יציאת USB אחת שעובדת על המחשב,יציאה שיושבת על הפאנל הקדמי, מתוך סה"כ 4. בנוסף לכך, אם אני מנסה לחבר ליציאת הUSB השנייה מקדימה כבל USB עם מכשיר נוסף, זה משבית את היציאה הפעילה. יתירה מכך, המחשב לא מזהה מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים בכניסה הרגילה (P/S2) . מה יכולה להיות הבעיה? יש כיצד לפתרה או פשוט איאלץ להחליף את לוח האם בחנות?…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום רב מפרט המחשב שלי: Pentium 4 2.00GHz GeForce 6200 256MB 1GB DDR RAM כאשר אני צופה עם מחשב זה בסרטי HD (לדוגמא: "Watch in HD" ב-YouTube), אני מקבל מהירות FPS נמוכה ביותר אשר איננה מאפשרת צפייה הגונה בסרט. לעומת זאת, במחשב נייד אחר בביתי, אשר לו מעבד Pentium M 1.7GHz, 1GB RAM וכרטיס מסך בעל 32MB, הצפייה אומנם אינה חלקה אך הרבה יותר טובה מאשר במחשבי השני. נראה לי מאוד לא הגיוני שזוהי לא בעיה ושהשילוב של רכיבי המחשב הנייד פשוט יותר טוב. אני גם לא בטוח כי זהו המקום המתאים ביותר לשאלתי, אך אני לא יודע איזה רכיב הוא הגורם לבעיה. אני יודע שישנה גם אפשרות כי הבעיה תיפתר בעקיפין על ידי שינויי הגדרות בתוכנה, אך לא בטוח בכך, ולכן אני מצטער מראש למקרה שזהו לא המקום המתאים. תודה …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by buuhaa,

שלום. קניתי 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד וחיברתי ללוח במקום ה 1 ג'יגה שהיה לי. להפתעתי - המחשב ממשיך לזהות רק 1 גיגה. חיפשתי בביוס אם ישנה אפשרות לשנות אבל לא מצאתי. נכון לעכשיו אני רואה ב"מאפייני מערכת" רק גיגה אחד. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by itayo,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה עם של תקיעות (בסינגלפלייר) וLAG ב(מולטיפלייר,לא קשור לאינטרנט) שנמשך לכמה שניות ואחר המשחק ממשיך כרגיל. התקיעה הזאת נמשכת לכמה שניות וזה קורה במשחקים כמו:Need For Speed undercover, Call of duty2,Call of duty4,Call of duty5,Counter Strike Source. התקיעה חוזרת על עצמה כל 5 דקות וחשוב לציין שזה קורה גם ב-SINGLE PLAYER וגם ב-MULTIPLAYER. הורדתי תוכנות כמו Everest ו Speed fan כדי לבדוק האם ההרכיבים של המחשב מתחממים והתוצאות היו בטמפרטורות נמונכות. אני חושב שזו בעיה בחומרה של במחשב שלי. בחומרה שלי: GA-P35-D54 לוח אם 500W ספק 2GB זיכרון 8600 GT E6750 2.6 MHZ

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by edbd,

שלום לכולןם יש לי צורב LG שעד לא מזמן פעם כרגיל ועכשיו אני פשוט לא מצליח לצרוב איתו שום דבר (לקרוא כן) הצריבה מתחילה ואז מופיע לי שגיאה DMA error חיפשתי בגוגל מצאתי שזה יכול להיות בעיה שהצורב על slave ובאמת הוא היה על slave ושינתי למאסטר אבל עדיין אותה בעיה וגם ראיתי שזו יכולה להיות בעיה של דרייבר אבל ניסתי להתקין גרסה אחרת של נרו (נרו 9) וזה עדיין לא מצליח לצרוב אבל בלי שום שגיאה זה פשוט מודיע שהצריבה נכשלה האם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? אם כן אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by omry8728,

אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by vico05,

שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by qwerty1987,

משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. פרטי מחשב : E8400 כרטיס מסך: 9500 GT DDR2 512 יש לי את המחשב כ 3 חודשים(מחשב חדש יחסית). פירוט הבעיה: פעמיים שלוש ביום המחשב ניתקע לי ללא כול סיבה ניראת לעין. זה יכול להתרחש כאשר אני משחק משחק פלאש פשוט או סתם גולש ב ynet. כשזה קורה הרמקול משמיע סאונד קצר של הפרעות(רעש לבן כזה) ואז המחשב ניתקע, ורק ריסט מוציא אותו מיזה. בנוסף, לפעמים(לא תמיד) אני גם רואה מעין שיבוש קל בתמונת המסך עצמו כשהוא ניתקע. (כאילו מריחת צבע קלה ביותר, ממש מינורי אבל קיים) עוד פרט אולי חשוב: בחודש חודשיים הראשונים, הבעיה היתה מתרחשת בתדירות הרבה יותר נמוכה (פעם אחת ב 3-4 ימים, ועם הזמן זה עלה) שאלתי: מזה יכול להיות בהנחה שזה לא וירוס (הרצתי כמה אנטי וירוסים וזה לא מצא לי)? איך אני יכול לדעת מהי הבעי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by poopan,

קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Bengo5,

הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים