עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A.M,

שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיה והוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים.. אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8x כמו כן זה בעיה כבר כמה ימים.. לפני שבוע הכל עבד כראוי... נ.ב אני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by hosham,

http://rapidshare.de/files/35080282/Mini100106-01.dmp תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by ciauai,

אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום. בימים אלו אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי, אך יש בעייה אחת שמונעת ממני לעשות זאת... ככה, המחשב שלי כרגע הוא : p4 1700mhz Asus p4s8X סוקט 478 כרטיס כל 5.1 Creative. כרטיס מסך 6600 256 מגה AGP זיכרון 512 DDR הרץ 266mhz ספק כוח 300WAT (נידמה לי) ואני מעוניין לשדרג אך ורק ל AMD 3500+ 64 וללוח Asus A8v-MX מבדיקה שערכתי הלוח שאליו אני רוצה לשדרג מתאים לזיכרון ולכרטיס המסך.. השאלה שלי היא כזאת.. האם יהיו עוד דברים שאני אצטרך לשנות או להוסיף כאשר אני ארכיב את המעבד והלוח החדשים? (לדוגמא - מאוורר ..) האם צפויות בעיות נוספות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  8. שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by volkh,

בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by micko,

קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by aviel1988,

יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by haviv822,

יש בידי GEFORCE 2MX הנמצא במחשב הישן, כשאני מפעיל סרטים שונים ומשחקים הכי פשוטים שיש בהגדרות הכי נמוכות ישנם תקיעות (משחקים שפעלו פעם חלק - פועלים עכשיו עם תקיעות ובאיטיות). המחשב כולל בין היתר: p4 1.7 256MB DDR יש לי דרייבר של הכרטיס מותקן, חוץ מזה המחשב פועל חלק ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ruler_LA,

היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by kip,

היי, מצטער על השאלה הסתומה אבל שום דבר לא עובד.... קיבלתי נייד חדש DELL 510 מחבר אותו מה S-VIDEO ולא רואה כלום בטלוויזיה. ניסיתי לשחק בהגדרות אבל הוא מסרב!! ברגע החיבור יש רעידה על המסך וזהו!! מי יושיעני מי? לא, גם החברה שלי לא הצליחה לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. (משום מה עד כה לא מצאתי לנכון לשאול את זה , כי חשבתי שכך צריכים להיות פני הדברים, אבל אולי בעצם לא ?!!!) אני חיברתי את הלפטופ שלי לטלביזיה בסלון באמצעות S-VIDEO , כל זמן שאני רואה סרטים האיכות טובה ותקינה אבל כאשר מדובר על המחשב עצמו - שולחן עבודה ואפילו תמונות האיכות אינה טובה ומטושטשת , האם ניתן לעדכן את כ.המסך או לעשות משהו אחר כדי לשפר את המצב ? תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. כשהמחשב עולה ה-BIOS כותב שהציפסט הוא nForce4, בעוד שאמור להיות nForce4 Ultra. כמו כן הכוננים הקשיחים (Hitachi Deskstar 250) שאמורים לעבוד עם SATA-II עובדים (לפי WINDOWS) ב-SATA רגיל. אחד ההבדלים בין nforce4 ל-Ultra הוא התמיכה ב-SATA II. האם יש דרך חד משמעית לברר: 1) איזה CHIPSET יש לי על הלוח? 2) במה הדיסקים שלי עובדים? ואיך אומרים לWINDOWS לעבור למוד אחר אם צריך? 3) אם כבר, למה הצורב NEC ND4550A שלי נמצא ב-ATA33 ולא במשהו כמו ATA66 או ATA100? זה אמור להיות ככה? 4) האם SATA-II צריך כבלים שונים מ-SATA?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by liko,

המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by idoleff,

שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך עזרה כאשר אני מעלה את הווינדוס שלי (במחשב שלי אני עכשיו במחשב של אחותי) יש לי מסך כחול שבסוף רשום vidstub.sys ואחרי זה המחשב לא עולה רשום לי להכנס במצב בטוח אני מנסה להכנס ואי אפשר אני מנסה להכנס והוא עושה לי ריסטרט ישר (בקיצור אני לא יכול לעלות תווינדוס בשום מצב) מה עושיםם? בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by spektor,

צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. Started by SHAY951,

לילה טוב לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט מסיבות שונות (שלא בוצע על ידי..). הדבר שבלט לי מייד שהפעלתי אותו היה העדר כל סאונד (לא בוינדוס, לא בשירים -/סרטים/משחקים) ,מלבד מן רעשים סטטיים שבקעו מן הרמקולים מידי פעם. לפני הפרמוט לא היתה שום בעיה עם כרטיס הקול, מדגם aureal vortex 8820 . על פניו נראה כי הכרטיס והדרייברים שלו מותקנים ומזוהים על ידי הוינדוס. הכל נראה בסדר במנהל ההתקנים ובלוח הבקרה, וב Volume Control הסאונד מכוון על שיא העצמה (שומדבר על mute כמובן) - אך אין סאונד. מה עושים? אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש :-\

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים