תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה מוזרה שאף פעם לא הייה לי אותה...תראו פירמטי תמחשב כי הוא עשה בעיות אחרי זה התקנתי את הכל דריברים והכל וגם תדריבר של הכרטיס מסך והכל אבל שניכנסתי למשחקים המחשב ניכבה לחלוטין אפילו הורדתי תמשחק הכי ישן שזה dave לראות עם זה שמה המחשב ניכבה אז המחשב ניכבה ששיחקתי במשחק...ואין לי מושג מה זה..מקווה שתעזרו ותודה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז לאח שלי יש מחשב פשוט של AMD ישן יחסית עם לוח אם של ECS K7MOS+ המחשב נדלק ולא קורה כלום המסך לא מגיב ואין צפצוף גם הכפתור של הכיבוי לא מגיב ואני נאלץ לכבות אותו מה כפתור של הספק מה אתם אומרים הבעיה? אם צריך עוד פרטים רק תשאלו! עריכה: עכשיו המחשב נדלק והכל אבל הוא לא מעלה את הוינדוס! אתה יכולים לתת לי דרכים לסדר את בעניין? עריכה: הוא כותב לי ככה: מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מיד לאחר שפירמתתי את המחשב המחשב לא יכל להציג סרטים באיחות ותמונות באיחות כל פעם שאני מנסה להציג משהו המחשב מייד ניתקע אם אתה יכולים לעשור לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים אחד של מג ואחד של דל אחד מחובר עם מחבר של dvi בהתחלה רק הדל פעל שיחקתי קצת עם ההגדרות שם... עכשיו זה מעלה לי אני רואה שזה עולה עם 2 המסכים אבל אחרי שזה טוען אתם יודעים...וינדוס xp pro אני רואה שבמג רשום..Out of range ובדל לא רשום כלום..עכשיו איך אני יכול שלפחות באחד יראו עכשיו? ניסיתי לנתק זה לא עזר!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://img138.imageshack.us/my.php?image=wada7td.jpg ככה זה בכל משחק שאני מנסה לשחק. הפסים הוורודים האלו... אני נוגע בכרטיס מסך ובמעבד והם קרים. לא עשיתי שום דבר במחשב זה פיתאום קרה : \ למישהו יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאלתי בפורום לוח אם וזה אבל אמרו לי לפנות לפה. בכל אופן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי לזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=305667 בגלל שהמחשב שלי איטי צב. זה המפרט: לוח אם p4c800 delux מעבד 3G זיכרון כרגע 512 60 GB בכל אופן כל המחשב שלי תפוס לגמרי מבחינת הארד דיסק והוא זז לאט אז PLEASE HELP
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 3.0 GHZ 512 DDR400 ספק 500W כל השאר לא נראה לי רלוונטי... בקיצור, בזמן האחרון המחשב מתכבה (לגמרי! לא RESTART ) בעצמו, בד"כ במשחקים, בלי שום ERROR או מסך כחול (למרות ששיניתי את ההגדרות) עשיתי את הבדיקות לפי מדריך ה - FAQ - אני בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפ' בסדר גמור, אפילו טובה. -הרצתי MEMTEST86 וכאן קרה משהו מאוד מוזר: במקום לדווח לי על שגיאה, המחשב פשוט נכבה באמצע הבדיקה (הרצתי אותה פעמיים). האם זה אומר בוודאות שהבעיה היא בזיכרון או שיש עוד משהו שאפשר לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המחשב לא מתכבה דרך תפריט התחל (Start- Shut down - Shut down). המחשב מגיע למצב שכל התוכניות ניסגרות, צליל ההתנתקות הזה של Windows נשמע ברקע, ואז המסך הופך חלק וכלום לא קורה. חבר אמר לי שזה יכול להיות בעיה עם העידכונים של SP2 אבל בדקתי את זה לעומק והבעיה לא שם. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון שיעלה אותו פה. (כן, המחשב מתכבה בלי בעיה אם לוחצים על הכפתור כיבוי). תודה שי אלמועלם.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס Gigabyte Readon 9200 עם Tv-Out וחשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה. הבאתי כבל חיבור המשמש לחיבור המחשב לטלויזיה (RCA TO S-VIDEO) וניסיתי לחבר אך גיליתי שהחיבור שאמור להתחבר ל- TV OUT בכרטיס לא מתאים. מישהו יודע איזה סוג חיבור יש בכרטיס הנ"ל ולאיזה כבל/מתאם אני זקוק בשביל לחבר את הכרטיס לטלויזיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות DDR 400 זהים לשניים שכבר יש לי וניסיתי להתקין אותם. כאשר חיברתי אותם, הכל עבד, אבל כשניסיתי להכנס לאינטרנט דרך האקספלורר או כל תוכנה אחרת, הוא פשוט ביצע ריסטרט. הוצאתי את שתי הזכרונות, אך הבעיה לא נפתרה. מה הולך פה? איך אני מסדר את העניין?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תראו יש לי בעיה במחשב הוא לא רוצה לפעול אתמול הוא עבד בסדר גמור אבל עכשיו לא רוצה לפעול , זה לא הספק כי כבר החלפתי מה זה יכול להיות כל החיבורים בסדר ??! תודהההה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בלוח ASUS הישן שלי - P5GD1, היה אפשר להגדיר מהירות למאוורר של המעבד לפי טמפרטורה, לדוגמא במצב רגיל שירוץ ב60% ממהירות המאוורר (שזה יוצא 1400RPM) ואם הטמפרטורה עלתה אז שיירוץ מהר יותר. מישהו יודע איפה אפשר להגדיר את זה בלוח של Gigabyte, הוא גם עושה משהו כזה (המאוורר עכשיו על 1300RPM ואני שומע שהוא מסתובב יותר מהר בעומס) אבל אני תוהה אם יש אופציה להנמיך דרך הלוח את מהירות המאוורר לאזור ה900 RPM ? תודה רבה לעוזרים, מפרט מלא בצד.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם . בזמן משחקים שונים יש לי לפתע ירידה בקצב הפריימים לשניה , כאילו המחשב מבצע איזה פעולה שגוזלת ממנו משאבים רבים ואז כל המשחק מקרטע . המערכת מורכבת ממעבד 6600 2 ג'יגה זיכרון של OCZ כרטיס מסך 7800GTX. הרצתי בדיקת וירוסים ואנטיספייוור וכלום לא נמצא. יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התחילה בעיה שכל פעם שאני פותח משחק (הבעיה היא רק שהווינאמפ דלוק..) (ניסיתי עם כמה משחקים) אז נפתח לי חלון של הווינאמפ שהוא אומר שהוא איתר באגים או משהו כזה.. (פעמיים זה פותח את זה..) הבעיה תהתחילה לפני כמה ימים ולא הייתה ככה תמיד.. תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-