עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mastik,

יש לי איזה בעייה עם הכרטיס מסך הזה, בחלק מהמשחקים אחרי כמה זמן הוא קורס, עם הרבה נקודות על המסך (ארטיפקטים אמרו לי שקוראים לזה) ואחרי כמה זמן זה הופך למסך שחור ומכריח לעשות ריסט למחשב, אז נראה לי שמצאתי פתרון, שכמה אמרו שהוא עזר להם, והוא קשור ל Bioflash, אין לי מושג מה זה או איך לעשות את זה. הנה הדיון בדיוק עם הבעייה שלי: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-255529_15_0.html ובתוכו יש את הפוסט הזה: Hey, I'm from germany and I just registered here because I don't want to let you alone, I had the very same problem. I got the SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E. Believe me or not but the only 100% way to fix this square dots problem is to flash the bios of your sapp…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by redead,

אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by staieb,

אז ככה חבר שלי הביא לי מחשב , היו לו איתו בעיות בהתחלה פירמטתי לו את C כי הוא רצה את מה שיש בD גם לא היה אפשרות לצרוב אז פירמטתי רק את C והתקנתי ווינדאוס .. אחרי שהתקנתי לו הכל סידרתי לו תוכונות הכל הוא עשה את אותה השגיאה כמו לפני שפרמטתי..(לא זוכר איזה) חשבתי לעצמי ,יכול להיות שהיה וירוס בD ובגלל זה חזרה אותה שגיאה.. המחשב לא עלה אז נאלצתי לפרמט שוב את C ולהתקין ווינדאוס .. פתאום אחרי ההעתקת קבצים בתחילת ההתקנה של ההוינדאוס התחילו שגיאות של חסר קובץ וכל מיני ... חשבתי אולי נשרט הדיסק או משהו... ניסיתי כמה פעמים..ולא עבד אז הבאתי דיסק חדש של ווינדאוס ושוב פעם שגיאה,הפעם חדשה.. אשמח אם תעזרו לי מה יכולה להיות הבעיה (זיכרון דיסק קשיח או משהו) השגיאה רואים אותו חצי כי המחשב…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by toms9563,

לא משנה נפטר

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by cluber69,

כשאני מנסה לחפש מוש באתר מופיעה לי השגיאה הזו: http://img210.imageshack.us/img210/5963/13038655fw5.jpg למטה בשורה רשום משו על c/wundows/system 32/shdoclc מה זה אומר? איך אפשר לפתור תבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. יש לי לוח אם ps4800d של אסוס ישן... ואני רוצה לעשות ניקוי כללי למעבד וסביבתו כייון שהמערכת קירור נראת כמו גוש ענק של הדברים שמוצאים מתחת לשולחן הבעיה שבניגוד למאוור עם הברגה יש שם שני תופסנים כאלה שמחוברים ולא הצלחתי לראות שום דרך נורמאלית להפריד אותם בשביל להוציא את המאוורר.. מישהו יודע איך לשחרר את המערכת קירור משם? שאלה נוספת: יש כזה דבר אהרדיסק שקט ?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by X-BLADE,

התקנתי דיסק קשיח 250GB של סיגייט SATA 2. הבעיה היא שהכונן לא קיים ב"מחשב שלי"!!! הוא מופיע בביוס ובאוורסט...הוא גם מופיע ב"הוספת חומרה חדשה" וכשאני מתקין אותו הוא אומר ‏‏התקן זה פועל כראוי, מופיע ו"זמין" במנהל ההתקנים..... מה עושים?!?! [דגם - st3250410as] תודה...

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  8. חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by DDD$,

שלום חברים יש לי כרטיס מסך של חברת INNO3D 1GB הכרטיס GEFORCE 8600 SERIES לאGT וכל הזמן במשחקים הוא נתקע נגיד בפיפא הוא נתקע לאיזה 5-7 שניות וחוזר אבל במשחק סאמפ הוא נתקע לי וזהו אני צריך לעשות ריסט אמרו לי אולי להחליף דרייבר מה אפשר לעשות תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by clarnibass1,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש. יש שתי בעיות ולפי דעתי הן קשורות. אני עם ווינדואז ויסטה (במצב ארו) וכמעט הכל פועל בסדר בלי בעיה. הבראוזר עולה מהר, הכל זז מהר, וכו'. אבל, המעבד כל הזמן פועל. המחוג הקטן (ואותו דבר בטאסק מנג'ר) כל הזמן זז ונמצא באזור של 30%, ולפעמים פתאום קופץ לאזור של 50% ולפעמים אפילו 70% בלי שום סיבה נראית לעין. לעומת זאת שני מחשבים יותר ישנים (מעבדים פחות מהירים, פחות זכרון, וכו') עם XP נמצאים כמעט כל הזמן על 0%. מחשב נוסף אם ויסטה אבל מעבד פחות מהיר נמצא כל הזמן על איזור בין 2% לבערך 8%. כנראה שככה זה כשיש את ויסטה. בנוסף עוד בעיה במחשב היא במשחק הטפשי הזה:http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html המשחק לא פועל בצורה חלקה. לעומת זאת בכל שאר המחשבים …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by psxr,

קניתי לפני כמה ימים את העכבר המדובר והכל טוב ויפה עד שאני גולש בavant. בשימוש בavant ההגדרות של העכבר לא תופסות והוא זז כמו עכבר גולה מלפי עשור. בIE FF וסתם שימוש בדברים אחרים העכבר זז טוב מאוד. האוונט זה הדפדפן הרגיל שלי אז בבקשה בלי הודעות של תעבור לFF.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by max74,

שלום לכם ! מחשב שהרכבתי קופא אחרי שמדליק אותו הוא קופא למשך ארבע דקות ,אפילו השעון נעצר ,חוץ מהמקלדת והעכבר,לפעמים יותר מארבע דקות,ואחרי הזמן הזה הוא מתפקד טוב ,בהתחלה חשבתי בגלל שהלוח תומך בזיכרונות DDR2 400/533 MHz והרכבתי לו 667 MHZ ובפורום מעבדים ולוחות אם נאמר לי שזה אפשרי שהלוח יעבוד עם זכרונות 667 וזה לא הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים.קישור של הפרום מעבדים ולוחות אם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314747.0

14. Started by alfus73,

שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. שלום, עכשיו התקנתי את הדריברים של REALTEK ומשום מה כשאני מגדיר לו 5.1 הוא רוצה 2 רמקולים צדדיים ולא אחוריים. כשאני מגדיר לו 7.1 הוא מסכים לקבל רמקולים אחוריים + צדדיים כאשר אני יכול להוריד את ה V מהצדדיים וככה להשאר רק עם 2 אחוריים. יש לי CREATIVE INSPIRE 5.1 עם 4 רמקולים וסאב. כיצד הכי כדאי לי להגדיר את הרמקולים שם? בתור צדדיים או אחוריים? בנוסף מישהו יודע איך אני מפעיל את ה DOLBY בלוח הזה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 14:43:06 O.K עכשיו זאת הפכה להיות בעיית תוכנה.כיצד ניתן להעביר את האשכול?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by lully321,

:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by b-nary,

מפרט: Intel E6600 2x1GB Kingston DDR2 5-5-5-12 667 Sapphire x1950XT 256MB משום מה נראה לי נמוך קצת.

18. Started by rb024,

קודם כל רצוי שתדעו שהיום זה היום האחרון לאחריות על הלוח אם. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם (לוח אם של אינטל- intel sandy canal d865gsa- צ'יפסט- i865g) כשאני מנסה להשמיע משהו בכל תוכנה שהיא,הוא רושם לי הודעת שגיאה. ב-WMP למשל, הוא רושם לי: windows madia player cannot play the file because there is a problem with your sound device, there might not be a sound divice installed in your computer, it might in use by another program, or it might not be functioning properly. במנהל ההתקנים לא מופיעה שום דבר חריג (אין סמני שאלה או קריאה צהובים). תחת- sound, video and game controllers- מופיעים: audio codecs legacy audio drivers ו-media control devices. כולם בסטאטוס- working properly. …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by kentaro,

שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  20. ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. הלפטופ שלי (dell) הפסיק לזהות את ההארדיסק החיצוני של segate. עד לפני חודש הוא זיהה אותו בלי שום בעיה. מחשבים איחרים מזהים בקלות את ההארדיסק, והלפטופ מזהה הארדיסקים אחרים. ממש לא בא לי לקנות הרדיסק חדש רק כדי להעביר אליו הכל, אז בבקשה עזרההה הלפטופ בן שנה כמעט וההארדיסק שנתיים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. Started by elad216,
    • 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by emma,

שלום.אחרי תיקון מחשב אצל טכנאי אני רואה הודעה שווינדוס שלי לא מקורי,למרות שיש לי מפתח מוצר(מדבקה במחשב) ועשיתי אקטיבציה מול נציגה של מיקרוסופט.אימות באתר עדיין לא מצליח.מה לעשות...מחשב עובד בצורה תקינה,אבל אני נורא מוטרדת בגלל זה.אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים