עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HarakiRi,

יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by lazygecko,

צריך עזרה חברים. יש לי P4 עם Radeon 9550. לפעמים המחשב נתקע באמצע משחק ולפעמים סתם בזמן עבודה, אבל זה קורה הרבה יותר כאשר משחקים. חשבתי על התחממות, אז פתחתי את המחשב, ניקיתי הכל ושמתי מאוורר מכוון עליו, לא עוזר, עדיין נתקע. הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by redead,

הלוח אם שלי הוא GIGABYTE K8NF9 וראיתי באתר הרשמי שיש עדכונים להורדה.. לי כתוב שהגירסה של הביוס שלי היא F2 ויש כבר עד F7 להורדה.. : F3 2005/4/7 Update CPU Microcode F4 2005/5/2 Update CPU code F6 2005/7/7 Support Athlon 64x2 dual core CPU F7 2005/7/22 Update CPU code להוריד לעדכן או לא?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. מדובר במדפסת hp deskjet 950c כך היא ניראת: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hp950c אשמח לעצה מועילה.. תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. Started by brum,

שלום. אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם: במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק. החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות. לא עבר שבוע וגם זה נשרף. כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו. הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל. שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר. מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by weamir,

בניתוח קבצי הMINIDUMP הסיבה היא תמיד HARDWARE,אך לך תדע מה החומרה שגורמת לכך. הרצתי MEMTEST, תקין. טמפ' מעבד+לוח תקינות למישהו יש רעיון איך להגיע במדויק לחומרה אשר גורמת לבעיה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by ForresT,

אני לא מבין בזה בכלל אז אני לא יודע אם זה בביוס או בהארד דיסק אוקי אז ככה הבאתי כונן של 40 גיגה מחבר חיברתי אותו הוא לא עבד עשה לי בעיות העפתי אותו מאז התחיל כול החרא.. היום אני מדליק את המחשב לוקח למחשב בערך 5 דקות(!)עד שהוא מזהה את ההארד דיסקים נכנסתי לביוס עשיתי שיקרא מההארד דיסק לא עובד הוא מבקש ממני שאני יכניס את הדיסק של הוינדוס.. טוב הכנסתי עשיתי פורמט עדיין אותה בעייה 5 עד 10 דקותעד שהכול עולה משהו מוזר מאד! אחרי שאני עושה ריסטרט הוא תמיד מבקש שאני יכניס דיסק של ווינדוס!לא יודע למה הוא נכנס למחשב רק כשהדיסק של ווינדוס בתוך עשיתי בביוס שיקרא מההארד דיסק הכול... ניסיתי הכול אני פשוט נואש.. למישהו יש הצעות לפני שאני הולך לתכנאי וזורק פול כסף?מי שיעזור אני ישלח לו כסף…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Cyb3r,

כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום קניתי מחשב עם המארז 69U6 והלוח אם שלי (אם זה משנה) ??K8NF-9 ואני רוצה לחבר את הUSB הקידמי שיש לי במארז אז אתם יכולים להסביר לי אך לחבר את זה בדרך קלה וברורה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  11. אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום שלום טוב, אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מעוניין לשלם 190 שקל בשביל ההרכבה (מעדיף עוד 256 MB ) אני בעל ידע בסיסי - הרכבת הארד דיסקים, כרטיסי מסך, קול וכו'. אני צריך לדעת איך להרכיב מעבד וכו' תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש: 6600GT AGP (ללוח-אם AGP כמובן) והמחשב שלו מראה פעמים מסכים כחולים, כלומר Bad sectors. הוא שלח את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, והטכנאי טוען שהכרטיס מסך שלו הוא הגורם לבעיה. מתוך נסיוני האישי וגם מסיפורים ששמעתי, ידוע לי שבבעיה כזו בדרך-כלל מדובר דווקא בהארד-דיסק. האם הגיוני שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה? ואיך ניתן לפתור בעיה זו? בבקשה עזרו לי!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by shai265,

הצורב שלי מזוהה במחשב ובביוס אבל שאני מכניס דיסק ולא משנה איזהה (דיסק צרוב ,מקורי) הוא לא קורה אותו. לא יודע מה לעשות לפני כן הוא עבד כמו גדול

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  15. המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. דבר ראשון שלום. יש לי מסך של IIYAMA. דגם: LS902UT. לפי הגדרת היצרן, אני אמור שלהיות מסוגל לשים את המסך על 85 H, ואילו כשאני שם את זה אצלי ככה, זה נהיה שחור, לחלוטין, כאילו המסך כבוי (אבל הנורית דלוקה), ומתי שאני מחזיר, הכול בסדר. הוא מצליח רק עד 75..... מה אני יכול לעשות?! יש אולי תוכנה, חוץ מזו שמובנית בווינדוס, שאפשר דרכה לקבוע את מהירות הריצוד? כלומר, יותר אפשרויות מאלו שניתנות ע"י ווינדוס. בתודה, גבריאל.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. ??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. יש לי נייד של FUJITSU SIEMENS ויש לו שניי כוננים קשיחים של 80 GIG SCSI ההתקנה של XP לא מזהה אותם ובגלל זה עוצרת, אין לנייד כונן דיסקטים אלה רק DVDRW. חיפשתי בדיסקים שבאו עם הנייד יש שם רק דיסק RECOVERY שממחזר חלונות FAMILY בצרפתית שאגב כרגע מותקנת אצלי על C . אתם מכירים אולי איזו דרך אולי להפעיל את הכונן הקשיח בדוס ככה שאפשר יהיה להתקין את XP ?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by timac,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 OC 128MB 256BIT עכשיו אני שם אותו במחשב הכול בסדר הוא מעלה הכול רגיל אינטרנט הכול רגיל.. אבל אז שאני נכנס לאיזה משחק וניסיתי מלא משחקים.. אני רואה כאלה נקודות על המסך בכול מיני צבעים ואז מופיע מסך כחול ועושה ריסטרט.. וככה כל משחק שאני נכנס.. מישהו יודע מה הבעיה עזרה בבקשה.....!!!!!!!!!!! תודה מראש.. הכרטיס תיקן ועובד רגיל המאוורררים הכול.. יש לי ספק 400 ואט.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by trxman,

שלום לכולם! :] יש לי NEC 3540A (חדש) והוא דיי מתחמם בזמן שהוא קורא דיסק...קצת מתחמם....אולי זה אמור להיות כך? תודה !

21. פשוט ככה!! אין לי מושג מה לעשות.. מה נראה לכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by asaf_amar,

שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  23. המסך שלי מהבהב ונהייה צהוב (כאילו לא מחובר טוב מאחור) ורק כשאני לוחץ על הפאנל הפלסטיק זה מסתדר...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. אוקי היתה לי בעייה שהמערכת לא היתה עולה או שעולה לאט או חלקית...החלפתי מקלדת ואת המיקלדת הבעיתית הרכבתי במחשב השני זהו לבינתים ניפתרה הבעיה,וכן הבעיה עברה למחשב השני... דבר נוסף שעדין לא פתרתי,בזמן שהאימיול עובד לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ ומסנגר,יש לי רשת שמחובר בכבלRJ45 הבעייה קיימת גם בשרת וגם בתחנת קצה

25. שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים