עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dids22,

יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?

2. Started by sonic-man,

לאחר שהחלפתי לוח אם המחשב מתכבה פעם בחצי שעה וצרילך לחכות 10 דקות בשביל להדליק אותו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by djzander,

אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  4. הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by gggilad13,

חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש כנראה את ה 6600GT ואני רוצה לוודא שאני יודע איך להרכיב אותו. אז ככה: מוחקים את הדרייבר של הכרטיס הישן ואז מרכיבים את הכרטיס לתושבת שלו, מתקינים את הדרייברים של הכרטיס ואם צריך מחברים את הכרטיס לחיבור נוסף מהספק. האם אני צודק ואם לא תתקנו אותי בבקשה תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  7. מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by NiTrOAcHiLeSs,

אוקיי אז ככה: יש לי מחשב עם Win Xp Sp2 וכשאני עוזב את המחשב לכמה דק' בלי לגעת בו הוא ננעל... עכשיו כשאני חוזר הוא מבקש ממני להכניס לו סיסמא כדי לפתוח את הנעילה .... עכשיו אם אני לוחץ אישור הנעילה נפתחת גם כן... מה שאני רוצה לשאול זה איך אני מסיר את הנעילה הזו כי לי לא זכור שאני יצרתי סוג כזה של נעילה.... תודה מראש.....

9. הפנייה שלי היא די שונה.. אין לי אף בעיה... אני רוצה לגרום בעיה... איזהשהו בנאדם צריך לקחת את המחשב של אחותי מחר לבדיקה במעבדה... והוא בראש שהמחשב לא עובד.. המחשב עובד בסדר גמור..(אפילו יותר מדי בסדר..) השארתי את המחשב 13 שעות עם התוכנה טוסט בלי מאורר למעבד דולק... בבוקר אחרי ה13 שעות הגוף קירור פשוט היה רותח כמו אש... אבל המעבד לא רצה להישרף... אני רוצה לדעת איזה דרכים אפשר פשוט להרוס את המחשב העמיד הזה.. זה פנטיום 3 667.. בן 7 שנים... לא רוצה למות...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ביצעתי למחשב שחזור מגיבוי דרך תוכנת GHOST ומיד לאחר ההפעלה מחדש , מופיע תפריט דוס (זהה ללחיצה על F8 שבהדלקה). כל אופציית בחירה גורמת לאיתחול אוטומטי של המחשב וחוזר חלילה. ניסיתי גם התקנה נקייה של XPולאחר העתקת הקבצים והפעלה להמשך התקנה בממשק הגרפי של חלונות , מופיע מסך כחול כהה עם טקסט לבן של הודעות על סיבות וצורת פתרון לבעיית טעינת מערכת ההפעלה. אציין שהחלפתי אח"כ את החומרה לצורך בדיקה (כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח). רק מעבד ולוח אם לא יכולתי להשיג. בכל שינוי חומרה התקלה חזרה על עצמה. אנא עזרה למי שמכיר את התופעה ואולי הבעייה באמת בלוח\מעבד או משהו אחר.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by MetalB,

יש לי מחשב ישן athlon xp 1600+ ובו 2 חיבורי usb בלבד... אחת הסיבות שהעדפתי תמסך lg f700p היא בגלל שהוא מוסיף לי עוד usb אחד... (יש לו שניים אמנם אבל במילא הוא תופס לי חיבור אחד במחשב..) אבל משום מה מסתבר שאין לו מספיק כח כדי לספק שני חיבורים... :-\ בחיבור אחד שמתי תעכבר ובחיבור השני אני לא מצליח להשתמש לשום דבר (נגן mp3 וכ'ו...) והוא רושם USB Hub Power Exceeded האם יש אפשרות לסדר את זה..? ???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב של חבר עם לוח אם של אסוס P4P800-E DELUXE. מדי פעם לעתים קרובות המחשב פשוט לא נדלק. יש לו ביוס מדבר, קול של אישה אומר: SYSTEM FAIL, VGA TEST. החלפתי כרטיס מסך ועדיין זה קורה. עדכנתי ביוס. לא עזר. אין בעיית התחממות. מה הייתם עושים? בהוראות של הלוח רשום שהוא מקבל רק כרטיסי מסך של 1.5V. איך אני בודק את זה בכרטיס? תודה.

14. Started by ofer40,

היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב עם לוח intel D815EEA שמובנה עליו הכרטיס מסך. בשלב כלשהוא נדפק הכרטיס מסך onboard ואני לא רואה כלום ( מסך שחור כבוי). שמתי כרטיס מסך בסלוט של ה AGP ועדיין הוא לא עובד. איך ניתן לפתור את הבעיה הזו ? זה ממש דחוף תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. זה מזמן לא היה לי, מאז ששדירגתי את הביוס הדבר נעלם, אתמול החלטתי להריץ פעם ראשונה בעצמי את התוכנה 3DMark 03 PRO כדי לבדוק את הביצועים של הכרטיס מסך וכו, בזמן הרצת התוכנה בשלב ה- cpu test 2 פתאום המחשב ביצע ריסט, הטמפ של המעבד עמדה על כ- 50 מעלות, מעבד מסוג p4 2400, כרטיס מסך : Leadtek Geforce4 ti 4800 se 128 ddr, זיכרון : kingston 512mb 400 ddr, corsair 512mb 333ddr לוח אמ מסוג epox 4gea+. אין לי מושג מה הבעיה אני בטוח שזה אחד מן הרכיבים, בדקתי את הארדיסק בזמנו והתקנתי ווינדוס על ארדיסק אחר, הבעיה מזמן לא התרחשה והופתעתי לגלות שזה חוזר על עצמו בזמן הרצת התוכנה. תודה לעוזרים ונקווה שיהיו כאלו * הערה : את שאר הטמפרטורות של הרכיבים אני לא יודע איך בודקים. -----------…

17. Started by gorff5,

שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. ולאחר מכן מופיע שלה WINDOWS הייתה תקלה ושוחזר . המערכת הפעלה היא XP SERVICE PACK 2 מה יכולה להיות הבעיה כי אין לי מסך כחול . עזרה בבקשה . אני לא יודע מאיפה להתחיל.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Eled,

אני בקושי משתמש במדפסת, וכשאני מנסה להדפיס בה משהו אז זה מדפיס צבעוני טוב אבל השחור יוצא מאוד לא ברור ולא חלק, וזאת רק כאשר קניתי דיו חדש של אופיס דיפו (מספר 56) כי לפני זה זה בכלל לא הדפיס שחור. בעבר לא הייתה בעיה עם ההדפסה. ייש לכם רעיון מה אפשר לעשות? תודה,

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by a_halachmi,

היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. תראו לחבר שלי יש את הלוח אם ms-7005 ויש לו את הכרטיס מסך 5200fx (שיצא לו קבל אחד אבל הוא הלחים אותו) הקיצר בלוח אם שלו יש גם כרטיס מסך פנימי וכשהכרטיס הפנימי מופעל והמחשב עבד טוב (לא נתקע באמצע העליה לוינדוס ) אבל כשהfx5200 מחובר הוא כן נתקע ( באמצע העליה לוינדוס גם במצב בטוח) אז חשבנו שאולי הכרטיס נדפק כי יצא לו הקבל ואולי ההלחמה לא היתה הכי טובה אז בדקנו אתה fx5200 במחשב של חבר שלי וזה עבד אצלו חשבנו שאולי ה agp נדפק אז שמנו כרטיס מסך אחר tnt2(אני חושב) והמחשב עבד רגיל ולא נתקע חשבו כבר אולי זו בעיה של דריברים אז החלטנו בסוף גם לפרמט התקנו את xp מחדש אבל עדין יש את הבעיה אז הכרטיס fx5200 תקין הagp תקין אין בעית דריברים אבל הכרטיס מסך לא עובד עם הלוח אם הזה(ד"א …

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by izikj,

יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by yoav1000,

המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  25. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים