תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת עם הפלופי יש בעיה חדשה אני מתקין את הדרייברים של הSATA ומגיע למסך שבו יש שלוש אפשרויוית SETUP WINDOWS REPAIR ויציאה אני לוחץ SETUP WINDOWS (אנטר) ואז עולה לי מסך כחול עם שגיאה והדבר היחיד שאני יכול זה לעשות ריסט ממה זה נובע? מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום בבוקר כבה לי המחשב לפתע,(לא היה התחממות של המעבד או הכרטיס מסך) ולפתע הFLOOPY שלי לא מזוהה... ממה זה יכול לקרות ואיך אני יכול להחזיר אותו...(פירקתי אותו ושמתי אחר והוא עדיין לא מזהה אותו)...
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז ככה חברים יש עכשיו 128X2 של RDRAM עכשיו הם עובדים ב400MHZ השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף 256X2 800MHZ המהירויות לא התנגשו אחד בשני זה אפשרי בכלל?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה, לפני כשבועיים קיבלתי מסך כחול, התברר שאחד מכרטיסי הזכרון שלי התקלקל. פירמטתי, התקנתי XP מחדש ועבדתי על שני הכרטיסים שנותרו, כרטיס הקול עבד בסדר גמור. לאחר מכן קיבלתי כרטיס זכרון חדש מהחברה ולאחר שהתקנתי אותו כרטיס הקול "נעלם" מהמחשב והמחשב מסרב לזהות אותו כך שאני לא יכול להתקין אותו. מה דעתכם? :s05:
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מה לא תקין וצריך להחליף? מרוב עייפות בקושי פתחתי את המחשב עצמו עריכה: מכיוון שלא עזרו פה אז פתחתי את המחשב וסידרתי לבד
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לפעמים העכבר שלי קולט לחיצות יחידות כלחיצות כפולות וזה ממש מעצבן כי הוא סוגר לי חלונות כפולים וכד'...יש דרך לפתור את זה? נגיד לפתוח ת'עכבר או משהו ולנקות... אני בטוח שזה לא בהגדרות שלו של לעשות לחיצות כפולות כי כפי שאמרתי זה לא תמיד ככה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי תמחשב שלו לסדר לו אותו... המחשב נדלק אבל לא רואים כלום על המסך... ניסיתי לשים כרטיס מסך אחר (כי הוא היה משתמש במובנה) וזה לא עובד.. אבל האמת אני לא בטוח שהכרטיס המסך ששמתי טוב בכלל.. אז לפני שאני יוציא את שלי כדי לבדוק רציתי לשאול האם יכולה להיות סיבה אחרת שלא רואים שום דבר במסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי כונן: DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 חדש הכוננן משמיע רעש חזק בשעת ניגון סרט כך שבנוסף לשמע של הסרט מהרמקולים, אני שומע רעש חזק מהכונן הדומה לרעש של מאוורר. בכונני cdrom קודמים שהיו לי לא היית בעייה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך ... כתוב במסך רק: digital ואז משתנה לanalog ואז אותו דבר חוזר על עצמו... יש לי 913B של סמסונג עם DVI.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה כבר מספר ימים שאני לא יודע אם הבעיה מהספק או מהלוח אם. כשאני מפעיל את המחשב והמערכת הפעלה עולה אחרי כמה זמן בעיה של תקיעת מסך עם תמונה והעכבר לא זז איזה פעמים קרה לי אחר כך בעיה מוזרה שהנורית של המסך נהפכת מצהוב לכתום והמסך נכבה וכל המחשב לא מגיב גם מכפתור הפעלה מחדש רק אחרי הוצאת התקע והחזרתו לחשמל עובד. ובזמן האחרון היה לי בעיה בהדלקת המחשב מגיע למערכת הפעלה ועושה שוב הפעלה מחדש ונכבה המסך ולא ניתן בכלל לעשות הפעלה מחדש מהמארז שוב. בעיה חדשה שצצה לא נדלק המחשב אחרי שלוחצים מהכפתור הראשי של המארז ולא עוזר הוצאת התקע והחזרתו. אני חושב שהבעיה מהספק כי לא יוצא אוויר בכלל מאחוריו והנורית ביקורת הופכת מצהוב לכתום כמו שהמסך במצב המתנה וזה קורה שהמסך מוחשך לגמרי. מה שמוז…
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי? הדגם המלא מופיע בחתימה למטה
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בקונפיגורציה הבאה: לוח - GIGABYTE GA-K8N Ultra-9 מעבד Athlon 63 3000+ 959 דיסק - SATA2 כרטיס מסך - 6600GT של GIGABYTE הלוח הוא בעל Chipset nforce4 ultra כאשר אני מתקין XP PRO ההתקנה עוברת בשלום אולם לאחר האתחול (כאשר XP לוקח פיקוד) המקלדת מפסיקה להגיב (PS2). כאשר אני מנטרל את ה USB על לוח האם אז המקלדת עובדת, אבל אז אין לי עכבר. בנוסף התקנת הדרייברים של ה 6600 הופכת את המערכת ללא יציבה ונראה שהמחשב מנסה כל הזמן לבצע משהו ברקע כגון המתנה להתקן או התקנת דרייור. האם מישהו כבר נתקל בתופעות האלה ובעיקר איך יוצאים מזה. קניתי מחשב חדש וכבר שלושה ימים שאני משתעשע בהתקנת XP
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התיזמונים של הזיכרון שלי הם 2-2-2-5 אבל שאני מפעיל CPU-Z זה רושם לי תיזמונים של 2.5-3-3-6 אז צריך לשנות את ההגדרות בביוס אז אתם יכולים לעזור לי בלהגיד לי איזה מספר לרשום בכל אחת מהשורות האלה: memclock index value 400mhz cas# latency: min ras# active tims : ras# to cas# delay: row precharge tims: row cycle time row refresh cyc time: read - to - write time: writw recovery time 1t\2t memory time תודההה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי אתמול אצל חבר שלי שביקש שאני יסדר לו את המחשב. המחשב שלו עושה ריסט כל פעם אחרי שמסך הטעינה של הווינדוס מסתיים (גם במצב בטוח). החזרתי את הBIOS לערכי ברירת מחדל אבל הבעיה נמשכה. אחר כך הכנסתי את התקליטור התקנה של WinXP נכנסתי לrecovery concole וגם שם, אחרי שבחרתי להכנס להתקנת ווינדוס נוכחית המחשב עשה ריסט. איך אני יכול לדעת אם זאת בעית חומרה או ווירוס? (חוץ מפרמוט) המחשב שלו זה ככה: Pentium 4 2667MHz 1024MB RAM GeForceFX 5200 128MB Asus P4533 Series 250W Power Supply
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקיי, באחד מן הימים אני מפעיל את המחשב ,המסך מגיע למסך שחור שבו רשום Novell Netware Ready Firrmware v1.00 (940809) וcopyright של זה . שורה הבאה זה רושם sis 900\7016 PCI Adapters Dos ODI driver V1.10 (001228( עכשיו למטה יש לי אפשרות להעלות בוט , מה הבעיה בדיוק מישו יודע? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה...
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-