תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נקנה לפני כחצי שנה... כבר בעיות... בעיקרון אני יודע שהמכשיר נפוץ ואולי מישהו נתקל בבעיה הזאת. מה שקורה שאני חזרתי משבוע פולין שבו הנגן לא נטען בכלל זאת אומרת הסוללה התרוקנה לגמרי. שאני בא להטעין המכשיר מראה סימן אדום אז ירוק אז שתי ירוקים אז שלוש ירוקים ובמקום לחזור לירוק הראשום ולהמשיך הוא נתקע על שלוש הירוקים כאילו מפסיק היטען והוא באמת לא ממשיך לטעון ואין לי דרך להשתמש בעכבר היקר שנקנה לפני חצי שנה... קניתי אותו באופיס דיפו וכנראה שגם איבדתי חשבונית (משהו שכאילו בחיים לא קורה לי)... אז זה ממש מבאס...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע שמתי רקע עם תצלום חלונות של ווינדוס ומאז מופיע לי הצל של הרקע על המסך למרות שהחלפתי רקע מה הפיתרון תעזרו לי ???
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?
-
- 14 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק משחק לאורך זמן, לפתע יש לי הודעת שגיאה של הכרטיס מסך: ""VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" " או שאין תצוגה לפתע וצריך לאתחל. זה קורה בכמה משחקים שונים. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600 PRO. יתכן כמובן שמדובר בבעיה של מתח או כרטיס פגום, אולם מהן כל פתרונות התוכנה שאני יכול לנסות כדי לסדר את הבעיה? אולי מדובר רק בהגדרות בעייתיות בכרטיס מסך... מה הייתם ממליצים לי לעשות בטרם אחליף ספק או כרטיס? תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
את רב הפרטים תוכלו לקרוא פה (3 עמ'): http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1047892 בקיצור: הסאונד מפסיק לפעול כשאני מבצע פעולות עם המחשב כמו הפעלת תוכנות או שיטוט באינטרנט. לא מזמן הסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולדעתי הבעיה נפתרה, אך כשהתקנתי אותו מחדש הבעיה חזרה. כדי לבדוק אם אכן קיימת התנגשות בין כרטיס הקול לכרטיס המסך הייתי יכול להסיר שוב פעם את הדרייבר ולנסות לעבוד עם כרטיס הקול במשך כמה דקות, אך אם יש ברירה, אני מעדיף שלא לעשות את זה. במנהל התקנים אין סימן לשגיאה בכרטיס הקול. יש שגיאה בסורק, אבל הוא עובד. פשוט הוא משום מה תמיד חושב שהוא סקאזי, אבל לדעתי זה לא צריך להפריע בכלל לכרטיס קול. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהMP3 פה מה הכי טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?? אם יש לכם אתר טוב בנותן מכירים טובים על קניות MP3 שאתם מכירים אותו וקניתם ממנו אפשר לשלוח לי ? תקציב : 200-400 ש"ח אני רוצה בערך 512 MB ואני רוצה חברה טובה לא משהו שנדבר אחרי יום יומיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב.. (שהוא כבר ז"ל ) היו היה יום ששיחקתי לי להנאתי במחשב, פתאום נפל החשמל ואחרי שהרמנו את המתג המחשב כבר לא פעל, שאני מדליק אותו נשמע צפצופ ארוך (שזה בדיוק אותו צפצוף ששומעים שמדליקים את המחשב אבל הוא קצר..) אחריו בדיוק אותו צפצוף פעם שנייה ואחרי זה בכלל מתחילה תזמורת, הצפצופים האלה נשארים קבועים באותו אורך ואותו קצב ומצטרפים אליהם עוד צפצופיפ מהירים בטון שונה.. בבקשה אני רוצה לדעת מה קרה לי למחשב? האם נשרף לי הלוח אם? המעבד? תודה.. אני לא חושב שזה הלוח כי אני רואה שהוא עולה.. היה לי AMD XP2500+ EPOX 8RDA תודה קובי ???
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי תומך בפונקציית PAT של אינטל (נקראת HyperPath אצל Asus). הבעיה היא שאחרי הפעלת PAT אני חוטף מסך כחול בכל פעם שוינדוס עולה. חשוב לציין ש: 1. הספק אינו ג'נרי. 2. הדרייברים עדכניים ורשמיים. 3. הלוח תקין, אין שום קבלים נפוחים/נוזלים. 4. הזכרון עבר memtest בהצלחה כשPAT פועל. 5. הביוס עדכני. כמו-כן צירפתי קובץ minidump שאולי יפתור את הבעיה: http://planet.nana.co.il/qpalzm/minidump.rar תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
ערב טוב... יש לי בעיה עם הפלאפון MOTOROLA V150 כשמתקשרים אלי כמעט ולא שומעים כלום וצריך שמי שמדבר מהצ השני צריך לצעוק בשביל שאבין משהו ולא,אין לי בעית שמיעה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???
-
- 17 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כי אין ברירה,זה קורה כשאני משחק במשחקים כבדים במשך זמן מסויים לפעמים,יכול להגרם נזק תוכנתי או חומרתי מהרסטרטים האלה? פעם זה לא קרה לי עכשיו זה קורה לי רק במשחקים החדשים והכבדים (fear,gta san andreas) גם על ההגדרות הכי נמוכות
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמה שניות לפני שהמסך הכחול מופיע יש רעש חזק של שריטה וחריקה מהרמקולים אבל רעש ממש ממש חזק במעבדה אמרו לי שזה מהורדות באימיול או מתוכנה מסוימת מאיזה תוכנה יכול להיות הבעיה ? שמתי לב שאחי שינה את מספר החיבורים (בהגדרות אימיול) יש מצב שזאת הבעיה ? וגם לא נוצרים קבצי dump
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם נורא ואיום !! הכרטיס הוא ג'יפורס 4400 טורנדו 3d עכשיו נראה לי הבעיה העיקרית היא שהמאורר לא עובד ! המאורר של הכ.מסך אינו עובד ... מה אתם חושבים הבעיה בכל הסיפור ? איך מתקנים? ואם אפשר לתקן?(או לקנות חדש... :-\)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, המחשב פתאום קופא, שום כפתור לא מגיב. מה עושים? קורה בתדירות של פעם ביום... כל המאווררים תקינים...
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט ואני מנסה להפעי אותה וזה מה שקורה: תודה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-