עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Satlan,

סאפ שמעו, כאשר אני במצב של מסך מלא, וממזער ומגדיל ברצף במשך פעמיים שלוש, המחשב קופא לגמריי.. הכל זז כאילו אבל העכבר והמקלדת פשוט קופאים... המחשב ממשיך כרגיל מה עושים ? :jump:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by IIIways,

שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  3. מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by danny70,

שלום לכולם , הבעיה היא כאשר המחשב כבוי אני מדליק אתו מופיע על המסך הודעת שגיאה :בנוסח הטרמינציה נכשלה , בדוק את הטרמינציה או הכבל , כאשר אני מאתחל את המחשב ,הבעיה לא מופיעה והכרטיס מזהה את ההרדיסק . חשוב לציין כי לדיסק הסקזי מחובר כרטיס קטן מאחר ואין לי מתאם ליצאה של ההרדיסק .היציאה היא 68 פין . עכשיו , בכרטיס הקטן יש טמרמינציה ושמתי את הדיסק על יציאה 2 . והוא אכן מזהה את הדיסק בביוס של הכרטיס על יצאה 2 . חשבתי אולי בגלל שיש כם לכרטיס הסקזי גם טרמינציה, אז הוא לא יודע איפה לגשת קודם לטרמינציה של הכרטיס הקטן שיושב על ההרדיסק ,או לגשת לכרטיס עצמו. בכל אופן שממתי את הטרמינצה בביוס של הכרטיס סקזי על אוטומטי . היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא נתן הודעת שגיאה אבל כאשר המחשב כבוי …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by GW,

ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Dimer,

שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Avishay86,

אז הבעיה היא שכל משחק שאני מפעיל מופיע לי המסך הכחול והקוד הוא: DX0000008E החלפתי כל זיכרון וזה הוכיח לי שהבעיה לא בזיכרון , גם החלפתי כרטיס מסך והבעיה עדיין קיימת. הוצאתי הרד דיסק אחד (לא הראשי) ועדיים הבעייה קיימת. יש לי מחשב פנטיום 3 667 וחשוב לציין שהבעיה הזאת אף פעם לא הייתה לי. לא מזמן החלפתי לוח אם חדש והמחשב עבד בהתחלה טוב אך כאשר חזרתי מהצבא להפתעתי גיליתי את הבעיה. יש למישהו פיתרון לבעיה? תודה מראש

10. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by adamadamadam,

שלום זאת הבעיה אני מדליק את המחשב אז כל הזמן המחשב מצפצף בלי ששום מסך מופיע הוצאתי והכנסתי את הזיכרון לא עזר ואז ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך ולהחזיר לא עזר מה אני צריך לעשות תודה מראש וחג שמח

12. אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו

13. Started by ic10,

שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. רשום לי בחוברת: The auxiliary 12V power connector [ATX4P1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slots. It is highly recommended to attach 12V power from the power supplier for the best system stability. אבל קראתי בהרבה מקומות שלא צריך, מה גם שיש לי ספק 350W כולה... (של FSP)

16. אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:

• 11 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by FreddZ,

יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Mike_b,

יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …

19. שלום, לפני כמה דקות עבדתי עם תוכנת פרטישן מג'יק ושיניתי את מבנה המחיצות במחשב שלי. לרוע המזל, הייתה הפסקת חשמל באמצע תהליך שינוי גודל המחיצות. לאחר מכן, כשחזר החשמל אתחלתי את המחשב, וכל המחיצה של הווינדוס (המחיצה הראשונה בדיסק הראשון) לגמרי לא מזוהת. כמובן שהוינדוס לא עולה (אני במחשב אחר כרגע). נכנסתי לתוכנת פרטישן מג'יק שוב (עם דיסקט איתחול של התוכנה) והיא לא מצליחה לתקן את המחיצה שנדפקה, למעשה היא כלל לא מסוגלת לזהות אותה. בלית ברירה יצרתי על המחיצה הפגומה מחיצת NTFS חדשה (בלי לפרמט, רק יצרתי מחיצה), כדי שלפחות יהיה זיהוי כלשהו. המחיצה החדשה זהה לחלוטין לזו שנדפקה בגודל וכו'. הבעיה שכרגע מבחינתו אין מידע במחיצה הזו בכלל, הוא רואה אותה כריקה. אולם, מן הסתם המידע חייב עו…

20. Started by just_me,

קניתי אוזניות של ZALMAN האיכותיות שיש בהן 3 רמקולים קטנים כול צד מה שיצר אפקט 3D SOUND הבעיה היא שאני שומע רק FRONT זה כאילו שאר הארוצים חסומים בכרטיס קול שלי. חיברתי את האוזיות (בעלות ה 3 פינים) למקומות הנכונים לפי החוברת של הלוח אם אבל לא רשום שם איך אני פותח ארוצים REAR ו CENTER. הגדרתי בווינדוס ל 5.1 בהגדרות צלילי. ואני עדיין שומע רק FRONT :'(

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום, עבדתי עד עכשיו עם 4 סטיקים של 256 והכל היה טוב ויפה פתאום המחשב החליט לא לקבל אותם, ניסיתי לשנות גירסאות ביוס כלום לא עוזר בדקתי את הסטיקים כולם תקינים, מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by aviel1988,

שלום לכל חברי הפורום... מופיעה לי הודעת שגיאה (מסך כחול) כאשר אני בא להדליק את המחשב: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. A wait operation,attech process' or yield was attempted from a DPC routine. If this is the first time youve seen this stop error screen'restart your computer. If this screen appers again follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation ask your hardware or software manafacturer for any windows updates you might need. If problems continue disable or remove any newly installation hardware or software. Disable BIOS memory opti…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים