תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
קיצר משום מה ב-XP שלי פתאום שאני לוחץ התחל נגיד ואז תוכניות אז בדר'כ רק מסמנים את התוכניות ועכשיו פתאום שאני מסמן לא מופיע לי עוד חלון אלה נאי צריך ללחוץ על תוכניות! כנ'ל ככה השאר.. נגיד אני רוצה ללכת אז לעזרים אז אני צריך ללחוץ עליו כדי שיפתח לא מספיק לשים את הסמן מעליו! כנ'ל ככה לכל שאר הדברים שאמורים לפתוח אוטומטי חלון איך ששמים עליהם את הסמן... משהו יודע אולי איפה בהגדרות או משהו כזה מסדרים את זה שיהיה רק מספיק סימון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
סתם גלשתי ופתאום ראיתי את זה----->>>> http://www.terminal.co.il/asp/prodtype.asp?recorprod=1&prodtype=215&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1 נראה מעבד תוצרת סוריה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. חיברתי הארד דיסק חדש של WD 160 ג'יגה הוא מופיע בכל מקום כמותקן וכהארד דיסק לכל דבר אבל...במחשב שלי הוא לא מופיע לי ככונן..הוא לא מופיע לי בכלל...למה זה? אמרו לי שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק אבל אין לי מושג איך...זה נכון?אם כן ז איך? 2. אני רוצה לפרמט אבל אני רוצה קודם לפרמט את כל המחשב בשביל זה אמרו לי להשתמש בדיסקט אתחול אבל כשאני מכניס דיסקט אתחול של וונדואס 98 SE הוא לא עונה לי על פקודת format c: או כל כונן אחר שאני מנסה לפרמט למה זה? נ.ב. יש לי ווינדואס אקס פי פרו עם SP2 אני מודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק והמחשב בשלב כלשהו פשוט עושה לי ריסט זה לא לפי זמן ולא בשלב מסויים. משחקים אחרים עובדים לי חלק ורק בזה יש לי בעיה קשה לי להאמין שזה קשור לקירור המפרט שלי בחתימה אשמח לכל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קיבלתי בעבר כמו מן סלוטיפ מיוחד כזה מTT ואיבדתי אותו אז השאלה שלי אם אפשר להשתמש בסלוטיפ רגיל ולהדביק את זה מתחת לגוף הקירור? או שזה לא מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
המחשב הישן היה בעל לוח של אינטל d850MV עם 128 זכרון RDR ומעבד 478 P4 1.7 (נקנה לפני כ 3.5 שנים). הלוח החדש שקניתי הוא GA-8IPE1000-G עם זכרונות של קינגסטון 2X 256 המחשב לא עולה לאחר החלפת הלוח והזכרון. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהמעבד לא מתאים? נ.ב 1. כרגע מה שמחובר זה רק הלוח זכרון וכרטיס המסך והמעבד. 2. המחשב נידלק אבל לא רואים כלום במסך (כרטיס המסך מסוג GF2 נבדק ונמצא תקין) תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה למזג את E לתוך C אייך במסך הכחול של התחלת WINDOWS זה ממז עד 99% וא רושם DISK NOT LOKED או משהו כזה מה לעשות (מישהו עזרה פליז)
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יום אחד שמתי במחשב שלי שני דיסקים קשיחים אבל רק לכמה שעות ... כשהם היו ביחד (שני הדיסקים הקשיחים) המחשב לא זיהה את הצורב וגם אחרי שניתקתי את הדיסק הקשיח השני הוא לא זיהה את הצורב (הכונן ה2) רק שהוצאתי שלוש מאווררים של מודינג מהספק והחלפתי את החוט שקישר את הצורב לספק אז המחשב זיהה את הצורב ???
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיות בזמן משחק. כשיחקתי ב FAR CRY ושמתי את המשקפיים שרואות חום, כל המשחק התחיל לזחול וזה ממש לא צריך להיות ככה וזה גם לא היה ככה לפי חודש. כששיחקתי נ BATTLE FFILED על הים הייתה כמו רשת כזאת, אני אביא תמונה פעם הבאה שאני אשחקץ אני לא משחק הרבה אז אני לא יודע מה עוד בשאר המשחקים אבל עם מפרט כמו שלי זה לא אמור לקראות. ניסיתי להוריד את האפשרויות ל LOW וזה לא השתנה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך הערכה של צריכת חשמל של הרכיבים הבאים על קו של 12 VDC. 4 הרד דיסקים (2X SATA, 2X IDE) CDROM X 1 צורב DVD X 1
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג זכרון Hynix DDR2 1GB 667MHz
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקני כרטיס קול חדש שיושב בחריץ PCI איך אני מבטל לגמרי את הכרטיס קול המובנה שהיה בשימוש? וכשאני נכנס לצלילים והתקני שמע מופיע הכרטיס החדש אבל אי אפשר ללחוץ על הכפתורים של עוצמת שמע, מתקדם וכו' מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה להעבהיר משלי כמב קבעצים , עיזרו לי slim's, תודה רבה, אבי
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היה לי ג'יפורס 4 שנשרף וקניתי את הכרטיס 5200 אפ איקס (לא השקעתי במשהו טוב כי אני מתכנן על מחשב חדש...) עם הכרטיס הקודם היו עובדים לי משחקים יפה מאוד ועכשיו כשאני מפעיל משחק אני רואה מין כתמים ירוקים כאילו מזכיר כשיש שלג צבעוני בטלוויזיה ובמנהל ההתקנים הוא לא מראה שום בעיה גם הדרייבר מעודכן מה לעשות???
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-