תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לברר באיזה אופן מומלץ יותר לאחסן נתונים בתור גיבוי, בדיסק קשיח חיצוני או בדיסק אונקי? (מדובר בנפח של 200GB חומר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכבל טעינה שיוצא מהמקלדת זה לא אותו חור כניסה של הטאבלט איזה סוג חיבור שיתיאם ביניהם אני צריך
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתקין פורטנייט על מחשב עם הנתונים האלו : לצערי מופיעה אי התאמה והמחשב מזהה 2 ליבות במקום 4 ולא נותן אפשרות להעלות את המשחק, אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם intal core i3 12gb ram 256gb ssd win10 שאני מדליק את המחשב עם הכרטיס מסך אין תמונה מהמסך הכרטיס מסך אפילו לא מסתובב [ האם זה אומר שהכרטיס מסך נשרף יש לי אותו כבר 6 שנים והוא בחיים לא עשה בעיות בעזר אשמח לעזרתכם לפתירת הבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. החלפנו אינטרנט בבית ועכשיו המגדיל טווח לא מזהה את האינטרנט. לא מוצאת איך לאפס / לאתחל אותו. אשמח לעזרתכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לעזרתכם.. אני מחברת את המחשב לטלויזיה בעזרת כאבל HDM1 ולאחרונה כשאני מחברת את המחשב אז הוא לא מקרין לי לטלויזיה.. (במחשב אחר זה עובד לי ). האופציות האלו לא מופיעות לי - במקום רשום לי משהו אחר - אין אפשרות להקרין את המחשב שלך במסך אחר ושאני צריכה לעדכן או להתקין מחדש את מנהל ההתקן. (אשלח צילום מסך מאוחר יותר) יש למישהו פתרון? תודה ! ספיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מתכנן רכישה עתידית,ומעדיף לחכות ליציאת המעבדים החדשים,יהיו לוחות אם חדשים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ב''ה שלום וברכה, האם ניתן להכניס מידע אל המחשב דרך פתח ההיץ' די כשם שמוציאים דרכו אל הטלוויזיה? תודה אלעזר הראל
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
כולל הבדל בין HDD ל SSD? תודה!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
חברים קרה לי משהו פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה הביוס היתחיל להיתאפס לי כמובן ישר הלכתי החלפתי סוללת ביוס עשיתי עידכון למקרה חרום אך גם אחרי עם אני יוציא את החשמל לכמה שניות זה שוב יתאפס מישהו מכיר קרה לו ????? נ.ב זה מחשב בריקס של גיגהבייט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי - יש לך 5.7 ג'יגה פנויים מתוך 222 בכונן C:\ SSD לחצן שמאלי על כל התיקיות הגלויות והנסתרות מעיד שרק 56.7 ג'יגה תפוסים. מנקה תיקיות Temp, Tmp, סל מחזור, Cleanup וכל הטיפים החוזרים בטוטוריאלס שביוטיוב. מרוויח חצי ג'יגה שבינתיים נעלמה שוב. - איפה לעזאזל יכולים להסתתר 160 ג'יגה?! מעבד i3, מערכת ווינודווס 10.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לפטופ Toshiba satellite, הסוללה מוצגת כ fully charged, אבל ברגע שמנתקים את הכבל של החשמל הלפטופ נכבה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, ניסתי היום לשנות יעד של קובץ במחשב שלי ובטעות שילבתי את הדיסק קשיח ביחד עם הקובץ של התמונות וכאשר אני לוחץ על Pictures זה מביא אותי לדיסקק הקשיח. יש מישהו שיכול לעזור לי? (מתואר בתמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עם מחשב I7 RTX2080S 32GBR בקיצור מחשב חזק אבל לא יודע למה יש לי בעיה של FPS זה זז ממש מי 200 עד 240זה מישתנה ולא משנה כמה אני אני על 60 וזה משחק וגם עם זה הכרטיס מגיע ל 70 מעלות בלי שאני משחק אפילו אני חייב לעשות כול 5 דקות BOST לכרטיס עם לא זה צונח בלי סוף והמחשב חדש אפילו לא 2 חודש והחנות שקניתי מימנה (KSP) אמרו לי אין מה לעשות. יש הגדרה שאני צריך לסדר וכן עידקנתי תדריבר . תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, תמיד כשאני מדליק את המחשב יש רעש נורא חזק של אחד המאווררים ולאחר דקה בערך הרעש פשוט מפסיק.במקרה אחר כשאני מכבה את המחשב ומדליק ישר אז זה לא קורה. בנוסף, ניקיתי את המחשב מאבק בדגש על המאווררים ועדיין יש רעש. המאוורר גם לא נתקע בדפנות או משהו,הוא מסתובב חופשי. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון לרעש. נ.ב המחשב בן שנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחלקים באילת והרכבתי בבית, המחשב נועד למשחקים. התקנתי ווינדוס, עדכונים, דרייבר לכרטיס מסך (מאתר החברה). דרייבר להתקן Wifi ודרייברים נוספים מתאימים ללוח האם מאתר gigabyte. זה המחשב: מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W כונני SSD: Addlink SSD 256GB S68 M.2 2280 NVMe כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8GBD6-3DH תקשורת: Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מציג תמונה (5143X3429 (24bit. במחשב אחד התמונה מוצגת לשביעות רצוני, במחשב השני התמונה מוצגת בצורה לא טובה (גרעניות חזקה). מה לבדוק/לשנות במחשב כדי שהתמונה תוצג סביר. תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב לנובו עפ תוכנת וינדוס 7 לא מקורית. המסך שחור ולא יכלתי להתקין רקע לשולחן עבודה. רק היום הבנתי איך לשנות את התוכנה דרך CDM דרך איזה סרטון יוטיוב, ואכן הכיתוב לא מקורי נעלם ואני יכולה לשים רקע לשולחן עבודה. עם זאת יש דברים בעייתיים שקישרתי לעובדה שהקובץ לא מקורי שלא השתנו ואשמח לעזרתכם על מנת לשנות אותם בעיה ראשונה היא: כשאני נכנסת ללוח הבקרה, יש אפשרויות שלא נפתחות לעולם. לדוגמא: אזור הרשת והשיתוף אני מקליקה עליו והמחשב עושה צפצוף ושום דבר לא עולה. גם ב windows update אותו דבר. האם יש דרך לשנות את החסימה הזו שכנראה מכוונת? בעיה חשובה מאד שאני רוצה לפתור, ואולי לא קשורה היא שאני מנסה להתקין בביל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, יש ברשותי כונן SSD פנימי של סמסונג, אני רוצה לעשות בו שימוש ככונן SSD חיצוני, ואני משתמשת במארז ייעודי בשביל זה. הבעיה שכשאני מחברת את הכונן למחשב דרך ה-USB הוא לא מופיע ברשימת הכוננים (המחשב כן משמיע רעש של התחברות). יחד עם הכונן הגיע דיסק להתקנת הכונן, אבל אין לי כונן דיסקים במחשב (בנוסף לעובדה, שאני לא רוצה להתקין את הכונן למחשב ספציפי כלשהו, אלא שישמש ככונן גיבוי חיצוני). כשנכנסתי לאזור ניהול דיסקים הוא מופיע, אבל עם הכיתוב 'לא מוכר' ו'לא אותחל'. האם ניתן לעשות שימוש בכונן ללא התקנתו באמצעות דיסק חיצוני? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמה זיכרון מקסימלי ובאיזה מהירות ניתן להתקין עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-