אורח יקר, אם ברצונך להצטרף לקהילת החברים הקבועים שלנו, אנא הירשם דרך עמוד ההרשמה. תהליך זה הינו חינמי לחלוטין ולוקח דקה אחת בלבד. לאחר מכן, תוכל להנות מיתרונות רבים הזמינים למשתמשים רשומים בלבד.
תודה,
צוות האתר
ברוך הבא לאתר המחשבים הגדול והותיק בישראל.
באתר תוכל למצוא תוכן מגוון ומעודכן אודות כל תחום המחשבים - החל מחומרה ומידע טכני מעמיק, דרך משחקי מחשב וקונסולות, גאדג'טים וסלולר, ועד כל מה שחדש ומעניין בעולם הטכנולוגיה והאינטרנט ברמה היומיומית.
אוהב מחשבים וטכנולוגיה? הגעת למקום הנכון!

Sapphire, יצרנית ידועה של כרטיסי מסך מבית ATI השיקה בשקט בשקט את האוברקלוקר החדש שלה אשר אמור להביא לנו יחס מחיר/ביצועיים מצוין ויכולות המהרה מדהימות. הכרטיס החדש יבוסס על ליבת ה-R520 של ATI אשר יצורה נפסק, ובכך ממשיך את הקונספט של קודמו (ה-Radeon X800GTO2 של החברה) אשר כלל ליבה חזקה שיצורה הופסק במחיר נמוך. תדרי הזיכרון והליבה של ה-X1800GTO2 יהיו 1000MHz ו-500MHz בהתאמה, ובכך הם משווים אותו למאפיינים של כרטיס Radeon X1800XL היקר ממנו פי כמה.
הכרטיס יכיל 512MB של זיכרון GDDR3 מבית Samsung עם מהירות תגובה של 1.2ns, אשר נראה בפעם הראשונה בכרטיס לשוק הבינוני, ממשק זיכרון עם רוחב פס של 256Bit ו-16 צינורות פיקסלים.
כיוון שלאחר שינוי התדרים הכרטיס כמעט זהה לכרטיס X1800XT, ה-X1800GTO2 משתמש בקירור הרועש המשמש את כל כרטיסי השוק העליון של ATI, אשר תופס שני חריצי הרחבה.
הכרטיס כבר נמכר בארץ בכ-1700 ש"ח בממוצע ומציע למעשה X1800XL עם 512MB של זיכרון במחיר נמוך במיוחד.